News-Piper

Ανανέωσε η Πόπη Τσαπανίδου στο Star;

Μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της περνάει η  Πόπη Τσαπανίδου  σε προσωπικό επίπεδο. Οι αγαπημένες της κόρες αλλά και ο σύντρο...

Μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της περνάει η Πόπη Τσαπανίδου σε προσωπικό επίπεδο. Οι αγαπημένες της κόρες αλλά και ο σύντροφός της συνδράμουν στην ευτυχία της.

Και σε επαγγελματικό επίπεδο όμως η παρουσιάστρια του Star δεν έχει λόγο να μην είναι χαρούμενη. Παρά τις φήμες που την ήθελαν να διακόπτει τη συνεργασία της με το κανάλι της Κηφισιάς η Πόπη Τσαπανίδουανανέωσε το συμβόλαιό της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, η Πόπη Τσαπανίδου ανανέωσε για ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιό της με το Star, με την εκπομπή Live U, σε ίδια ώρα και ημέρες.
popi tsapanidou sintrofos
Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μετά τις υπογραφές έφυγε για τις καλοκαιρινές της διακοπές ήσυχη και πλήρης. Λίγες ώρες πριν μάλιστα ανέβασε και την πρώτη της φωτογραφία από άγνωστο προορισμό που φοράει το μαγιό της και η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στα μάτια της, χωρίς όμως να ξεχνά όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.
Στη λεζάντα η Πόπη Τσαπανίδου επέλεξε να στείλει το δικό της μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας με δόση χιούμορ και… επικαιρότητας!

Related

media 448727779559338154

Follow us


item