News-Piper

Μετά το Πάσχα χώρισαν Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια

Δύο μήνες τουλάχιστον έχουν χωρίσει Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια.

Δύο μήνες τουλάχιστον έχουν χωρίσει Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια.
Απλά εξ’ αρχής και λόγω των σοβαρότατων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τραγουδιστής είχαν συμφωνήσει να μην κάνουν σε πρώτη φάση καμία αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα. Μάλιστα το ζήτημα από την πλευρά της Ζέτας δεν γνώριζαν ουτέ οι δικοί της παρά μόνο τρία κοντινά της πρόσωπα μέσα στα οποία και  ο Νίκος Μουτσινάς.
 Η διαρροή της είδησης δεν έγινε από την πλευρά της Ζέτας που σέβεται απόλυτα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει  ο πρώην – όπως όλα δείχνουν – σύντροφός της αλλά από την πλευρά του Μιχάλη. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η παροιμία περί «καπνού και φωτιάς» επιβεβαιώνεται μέσω instagram στο οποίο λογαριασμό η παρουσιάστρια δημιούργησε πολύ πρόσφατα.

Και μέσα στα 102 άτομα που ακολουθεί συμπεριλαμβάνοναι τα αδέλφια της, επιστήθιοι φίλοι της όπως ο Νίκος Μουτσινάς, η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας, πρόσωπα που έχει συνεργαστεί από την τηλεόραση όπως η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Γιάννης Λάτσιος, όχι όμως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Επίσης δεν έχει γίνει καμία κοινή ανάρτηση του ζευγαριού. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή τη φορά ο χωρισμός είναι οριστικός και αμετάκλητος ωστόσο κανείς από τους δύο προς το παρόν δεν σκοπεύει να μιλήσει ανοιχτά για το γεγονός αυτό.
πηγή:blogs.gossip-tv.gr

Related

zeta 7855590758509480820

Follow us


item