News-Piper

Δείτε πλάνα από το πρώτο μπάνιο της Ελένης Μενεγάκη στα Άχλα

To πρώτο της μπάνιο έκανε  η Ελένη Μενεγάκη το περασμένο Σαββατοκύριακο στα Άχλα.

130416083728_8991.jpgTo πρώτο της μπάνιο έκανε  η Ελένη Μενεγάκη το περασμένο Σαββατοκύριακο στα Άχλα.


Μετά τις φωτογραφίες όπου σας δείξαμε πώς είναι το κορμί της με μαγιό ένα χρόνο μετά την γέννηση του τέταρτου παιδιού της, ώρα να δείτε και video από την εξόρμηση της παρουσιάστριας στην παραλία.
Όπως θα παρατηρήσετε και στα πλάνα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να μην βούτηξε στη θάλασσα, αλλά από την άμμο όπου είχε ξαπλώσει απολαμβάνοντας την ηλιοθεραπεία της,δεν σταμάτησε να βγάζει selfies.
Resizer.jpg
Παρά τον άνεμο που της πήγαινε κόντρα, η παρουσιάστρια συνέχισε να το προσπαθεί να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, έως ότου κατέληξε ποια φώτο θα μοιραστεί τελικά με τους χιλιάδες followers της στο Twitter.
090416173507_7745.jpg
Φορώντας το μαύρο μπικίνι της και ένα κόκκινο σορτσάκι από κάτω, με το πρόσωπο καλυμμένο ώστε να αποφεύγει τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, η παρουσιάστρια ρούφηξε μπόλικη ενέργεια από τον προσωπικό της παράδεισο. 
Όσο για τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο; Έμεινε πίσω καθώς βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες λόγω της καλοκαιρινής σεζόν, με το ξενοδοχειακό του συγκρότημα, στο οποίο ήδη έχουν αρχίσει οι κρατήσεις.

Related

showbiz 8874394649191545158

Follow us


item