News-Piper

ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ο Παντελίδης στο μοιραίο τροχαίο-Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις

Μια ημέρα μετά το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του  Παντελή Παντελίδη , έρχονται στο  φως τα αποτελέσματα των τοξικολογικώ...

Μια ημέρα μετά το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, έρχονται στο  φως τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και αιματολογικών εξετάσεων, τα οποία αποδεικνύουν ότι ο τραγουδιστής είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «TO BHMA».

Διαβάστε το ρεπορτάζ…
«Ιδιαίτερα μεγάλη ποσότητα αλκοόλ είχε καταναλώσει ο δημοφιλής τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης πριν από ενάμιση μήνα, όπως προκύπτει από την αιματολογική και τοξικολογική εξέταση που παραδόθηκε στις κεντρικές υπηρεσίες τηςΤροχαίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος», η ποσότητα που βρέθηκε να έχει καταναλώσει ο γνωστός καλλιτέχνης είναι άνω του 1,5 γραμμαρίου ανά λίτρο, όταν το όριο είναι 0,50 γραμμάρια. Αντιθέτως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο αίμα του άτυχου καλλιτέχνη δεν βρέθηκε οποιαδήποτε άλλη ουσία (ναρκωτικά, φάρμακα κ.λπ.)».
Όσο για το ερώτημα, ποιος ήταν ο οδηγός του μοιραίου jeep, στελέχη της Πυροσβεστικής, σημειώνουν ότι στην σχετική έκθεση, που έχει παραδοθεί στην Τροχαία Ελληνικού, αποσαφηνίζεται ότι οδηγός ήταν ο τραγουδιστής και πως όσα ακούγονται δεν έχουν καμία βάση.
Για το θέμα της ποσότητας αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του τραγουδιστή, μίλησε ο Τάκης Ιαβέρης, Οδηγός Αγώνων και Δάσκαλος Οδικής Συμπεριφοράς, στην εκπομπή «Tatiana Live», προσδιορίζοντας αν η ποσότητα του 1,5 λίτρου ανά γραμμάριο είναι πολύ ή λίγο.
Ο Τάκης Ιαβέρης δήλωσε: « Το επιτρεπτό όριο από την νομοθεσία είναι 0.25 . Το 0.50 δεν είναι επιτρεπτό, ενώ το 1,50 είναι πολύ μεγάλο» και υπογράμμισε ότι μεταφράζεται σε αρκετά ποτήρια αλκοόλ, τα οποία έχουν επηρεάσει το κέντρο του εγκεφάλου, με αποτέλεσμα ο χρήστης και οδηγός να χάνει τον έλεγχο.

Related

showbiz 1547598717805491981

Follow us


item