News-Piper

Αλλαγές στο πρόγραμμα του Epsilon: Τα νέα δεδομένα στις εκπομπές της Ναταλίας Γερμανού και της Τατιάνας Στεφανίδου

Η έλευση του Νίκου Ευαγγελάτου στην οικογένεια του Epsilon αλλάζει τα δεδομένα και… «επηρεάζει» τις εκπομπές της Ναταλίας Γερμανού και τ...

Η έλευση του Νίκου Ευαγγελάτου στην οικογένεια του Epsilon αλλάζει τα δεδομένα και… «επηρεάζει» τις εκπομπές της Ναταλίας Γερμανού και της Τατιάνας Στεφανίδου.

Ο αξιόλογος δημοσιογράφος θα παρουσιάζει τη δική του εκπομπή «Live News» από την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, η οποία θα ξεκινά στις 18.45. Αυτό σημαίνει πως η εκπομπή της συζύγου του «Τατιάνα live» θα ολοκληρώνεται ένα τέταρτο νωρίτερα (δηλαδή στις 18.30) αλλά όπως αποκάλυψε στο τέλος της σημερινής εκπομπής η ίδια, θα ξεκινά και 15 λεπτά νωρίτερα. Έτσι, και η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «NaMaSte», που αρχίζει στις 12.50, θα τελειώνει -πίσης ένα τέταρτο νωρίτερα- στις 15.45.
«Από Δευτέρα ξεκινάει μετά από εμάς στις 18.45 ο Νίκος Ευαγγελάτος με την ομάδα του και λόγω της αλλαγής προγράμματος, θα ξεκινάμε κι εμείς ένα τέταρτο νωρίτερα. Αντί να βγαίνουμε στις 16.00, θα βγαίνουμε στις 15.45 για να τελειώνουμε 18.45», είπε με χαμόγελο η Τατιάνα Στεφανίδου και συμπλήρωσε αστειευόμενη: «Μας ξεβόλεψε λίγο. Δεν πειράζει, να ‘ναι καλά. Άντρας μου είναι, θα δώσω τόπο στην οργή».

Related

media 1611303528009913284

Follow us


item