News-Piper

Συγκλονισμένος ο καλλιτεχνικός και πολιτικός κόσμος από το θάνατο του Μηνά Χατζησάββα

Ο θάνατος του Μηνά Χατζησάββα το βράδυ της Δευτέρας σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους και συναδέλφους, αλλά και τον απλό κόσμο...

Ο θάνατος του Μηνά Χατζησάββα το βράδυ της Δευτέρας σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους και συναδέλφους, αλλά και τον απλό κόσμο που τον λάτρεψε μέσα από το θέατρο και την τηλεόραση.

Ο καλλιτεχνικός και πολιτικός κόσμος τον αποχαιρετά με συγκινητικά μηνύματα στα social media, ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης και η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησαν με τρυφερές κουβέντες για τον αγαπημένο ηθοποιό.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η κηδεία του, που θα είναι πολιτική, θα γίνει την Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, στο Α΄ Νεκροταφείο της Αθήνας, στις 12.00 το μεσημέρι.
manos gavrasnikolas angelisAlbanis DrogosisDourou Vavitsiotislogothetisrantou2kafetzopoulosorestis andreadakisakritantinos karidisdigeni semina
«Ένας άνθρωπος σεμνός, διακριτικός, γλυκός, τρυφερός για όσους είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν. Είχαμε μια μεγάλη απώλεια. Ένας εξαιρετικός άνθρωπος και εξαιρετικός ηθοποιός, ο Μηνάς Χατζησάββαςμετά από ένα βαρύ εγκεφαλικό δεν άντεξε…», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ για τον Μηνά Χατζησάββα που έφυγε από τη ζωή χθες βράδυ, γιατί πραγματικά ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, πέρα από το πόσο εξαιρετικός ηθοποιός ήταν. Ευγενέστατος, καλός, βοηθούσε πάντα τους νέους συναδέλφους, εξαιρετικός, με ευγένεια ψυχής», τόνισε μεταξύ άλλων ηΝτορέττα Παπαδημητρίου.

Related

showbiz 6857518036122756821

Follow us


item