News-Piper

Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής και πρώην Μις Ελλάς ξανά μαζί ύστερα από πέντε μήνες χωρισμού

Είναι γνωστό πως η σχέση τους έχει περάσει από πολλές δοκιμασίες. Ωστόσο φαίνεται πως αντέχει, καθώς το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει ακόμη...

Είναι γνωστό πως η σχέση τους έχει περάσει από πολλές δοκιμασίες. Ωστόσο φαίνεται πως αντέχει, καθώς το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει ακόμη μια ευκαιρία στην αγάπη τους.

Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζαβέλλα και την πρώην Μις Ελλάς, Αθηνά Πικράκη που μετά τον δεύτερο χωρισμό τους, είναι και πάλι μαζί. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real, πριν από λίγες μέρες έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά την επανασύνδεση, σε πολυσύχναστο στέκι της Θεσσαλονίκης. Ήταν χαρούμενοι και αγκαλιασμένοι επιβεβαιώνοντας πως παρά τα όσα προβλήματα έχουν αντιμετωπίσει στο παρελθόν, υπάρχει κάτι πολύ δυνατό που τους δένει.
Η μελαχρινή καλλονή έχει μετακομίσει πλέον στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να είναι στο πλευρό του συντρόφου της καθώς ο Γιώργος Τζαβέλλας, το καλοκαίρι μετακόμισε σε καινούργιο σπίτι που όπως όλα δείχνουν θεωρήθηκε ιδανικό για να στεγάσει την αγάπη τους.

peoplegreece.com

Related

hot 177512587836525822

Follow us


item