News-Piper

Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα

Με πολύ τραγούδι και χορό ξεκίνησε  «Το Πρω1νο»  για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μέσα από τη συχνότητα του Αντ1. Ένα ένα τα πρόσωπα της ομάδα...

to proino
Με πολύ τραγούδι και χορό ξεκίνησε «Το Πρω1νο» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μέσα από τη συχνότητα του Αντ1. Ένα ένα τα πρόσωπα της ομάδας παρουσιάστηκαν στο τηλεοπτικό κοινό τραγουδώντας μια ελληνική επιτυχία, αρκετά παραλλαγμένη.

Θέμης Γεωργαντάς, Άρης Καβατζίκης, Σάσα Σταμάτη και η «φρέσκια» της ομάδας, Μαρία Ηλιάκη έδειχναν πολύ κεφάτοι τραγουδώντας… φάλτσα τα κομμάτια τους, ενώ την έκπληξη έκαναν η Λίτσα Πατέρα, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και ο Διονύσης Αλέρτας που ακολούθησαν τους υπόλοιπους και παρουσιάστηκαν σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο από αυτόν που τους έχουμε συνηθίσει.
Στο τέλος βγήκαν η Φαίη Σκορδά, φορώντας ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα BSB, αλλά και ο Γιώργος Λιάγκας που δε μπορούσε να συγκρατήσει το χαμόγελό του για το ξεκίνημα της σεζόν.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Αμέσως μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, όλοι μαζί έκατσαν στις θέσεις τους, με τη Φαίη Σκορδά να παίρνει το λόγο και να λέει το καθιερωμένο «καλημέρα» και τον Γιώργο Λιάγκα να ξεκινάει τη… μουρμούρα: «Μπράβο Φαίη! Πολυλογία!».
Τότε η σύζυγός του τού απάντησε: «Είχα άγχος στην αρχή, αλλά είναι αυτό το καθημερινό που με πιάνει εδώ και 12 χρόνια και δε μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο φεύγει όμως» με τον Γιώργο Λιάγκα να συμπληρώνει: «Τι άγχος έχεις; Σου βάλαμε και φώτα» και να καλωσορίζει τη Μαρία Ηλιάκη στην παρέα τους.
Εκείνη με τη σειρά της είπε με χιούμορ: «Καλώς σας βρήκα. Θα περάσουμε ωραία. Τώρα που ήρθα εγώ έγινε υπερπαραγωγή».
Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Related

skorda 6285347032950299427

Follow us


item