News-Piper

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΕΓΟΣ: H Ελλάδα θα έπρεπε να είναι οικονομική υπερδύναμη κ όχι ο επαίτης της Ευρώπης!

 Συνέντευξη του Αντώνη Γρέγου....

 Συνέντευξη του Αντώνη Γρέγου....

Αρχικά, μιλήστε μας για τα κίνητρα σας να ασχοληθείτε με την πολιτική και για τα πρώτα σας βήματα μέσα στον χώρο αυτό.
Ποτέ μου δεν είχα σαν στόχο τη βουλευτική αποζημίωση και τα προνόμια που απολαμβάνουν οι βουλευτές των άλλων κομμάτων. Ενέταξα τον εαυτό μου στον εθνικιστικό χώρο εδώ και πολλά χρόνια επηρεαζόμενος από το τρίπτυχο πατρίδα-θρησκεία- οικογένεια το οποίο πρεσβεύει και υπερασπίζεται η Χρυσή Αυγή. Γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους, μαχητικούς, πιστούς στις ιδέες τους και αφοσιωμένους στην ιδέα του λαϊκού εθνικισμού. Οι πολιτικάντηδες των άλλων κομμάτων μου προκαλούσαν πάντα αποστροφή και απορούσα πως κάποιοι συμπολίτες μας πίστευαν τα ψέματα και τις κάλπικες ιδεολογίες τους. Στην πορεία δικαιώθηκα απόλυτα για αυτή μου την επιλογή. Κάθε βήμα στο χώρο που ανήκω είναι γεμάτο δυσκολίες και εμπόδια αλλά και κάθε βήμα μας φέρνει πιο κοντά σε μια νίκη που θα είναι και νίκη του ελληνικού λαού.
Μέσα σε ένα κλίμα πολικού αναβρασμού και συγκεχυμένης πολίτικης συνείδησης που διακατέχει τον ελληνικό λαό, εν όψει των επικείμενων εκλογών, που είναι τα ξεκάθαρα διακυβεύματα που αντικατοπτρίζουν την πραγματική ιδεολογία της Χρυσής Αυγής?
Συγκεκριμένα είναι το πολιτικό σύστημα με τις αλλοπρόσαλλες συνεργασίες κομμάτων που σα στόχο έχουν την κατάληψη της εξουσίας , όχι για να λύσουν τα προβλήματα του ελληνικού λαού αλλά για να γεμίσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους και να μείνουν γαντζωμένοι  στις καρέκλες τους. Αυτό είναι το διακύβευμα για τα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου. Για μας το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι η σωτηρία της πατρίδας η οποία θα γίνει ασκώντας μια εθνική πολιτική.
Πέρα από πολιτικό έργο, ο άξονας του κόμματος, διαπράττει και κοινωνικό έργο, προσφέροντας έμπρακτα στο κοινωνικό σύνολο. μιλήστε μας γι'αυτή την δράση!
Πιστοί στις δεσμεύσεις μας έχουμε πραγματοποιήσει δεκάδες δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα όπως διανομές τροφίμων, αιμοδοσίες, έμπρακτη συμπαράσταση σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, παρεμβάσεις όπου χρειάζεται και τεράστιο κοινοβουλευτικό έργο. Βρισκόμαστε δίπλα στον Έλληνα και οι Έλληνες βρίσκονται δίπλα μας.
Ποιά είναι η σωτήρια λύση που προτείνεται για τον απεγκλωβισμό της Χώρας από το τελματικό στάδιο που βρίσκεται?
Το έχουμε πει επανειλημμένως  ότι πρέπει να γίνει άμεσος  κοινοβουλευτικός  έλεγχος του χρέους, η καταγγελία του μνημονίου, να καταπολεμηθεί η διαφθορά και η διαπλοκή, να γίνουν δημεύσεις  περιουσιών πολιτικών προσώπων, επιστροφή στην εθνική παραγωγή , να στηριχθούν άμεσα οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι, οι έμποροι και οι επαγγελματίες. Να αξιοποιηθούν ο ορυκτός πλούτος και οι υδρογονάνθρακες. Η Ελλάδα είναι μια πλούσια χώρα που θα έπρεπε να είναι οικονομική υπερδύναμη και όχι ο επαίτης της Ευρώπης.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας.. Ποιές είναι οι μεγαλύτερες αλήθειες και αντίστοιχα οι μεγαλύτερες ανακρίβειες που έχουν διατυπωθεί για την Χρυσή Αυγή?
Η μεγαλύτερη αλήθεια είναι ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα γνήσιο εθνικιστικό πατριωτικό κίνημα το οποίο στελεχώνεται από περήφανους και αδιάλλακτους αγωνιστές. Το μεγαλύτερο ψέμα είναι αυτό που ξεστόμισαν οι γνωστοί κύκλοι σχετικά με εγκληματική οργάνωση. Όλοι αυτοί που τόλμησαν να μας αποκαλέσουν έτσι θα δεχθούν και σε αυτές τις εκλογές ακόμη ένα πιο δυνατό χαστούκι από τον ελληνικό λαό για αυτή τους την καταγγελία και τις ενέργειες τους. Πολλοί από αυτούς  θα έπρεπε να είναι  κατηγορούμενοι  με αυτή ακριβώς την κατηγορία. Πιστεύουμε ότι υπάρχουν έντιμοι δικαστές που θα αποδώσουν δικαιοσύνη. Εμάς μας έχει κρίνει ο ελληνικός λαός πολλάκις και αυτός είναι ο υπέρτατος κριτής.     
Εκπροσωπώντας μέσα στη Βουλή  την συμπρωτεύουσα και το κοινό της που σας επέλεξε, τί είναι αυτό που θα προσπαθήσετε να υλοποιήσετε προς όφελος του?
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ασχολούνται όχι μόνο με τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας που τους εξέλεξε αλλά με ολόκληρου του ελληνικού λαού καταδεικνύοντας τα κακώς κείμενα και προτείνοντας λύσεις  βάση του προγράμματος και των θέσεων του κινήματος. Οφείλω  να ευχαριστήσω τους χιλιάδες  συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους  σε συνεχόμενες  εκλογικές αναμετρήσεις καθώς και για τη στήριξη που μας δίνουν κλείνοντας  τα αυτιά στους λασπολόγους και υβριστές μας. Σαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής ασχολούμαστε θεσμικά αλλά κυρίως άμεσα και ειλικρινά για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε γιατί θεωρούμε ότι  ένας βουλευτής πρέπει να είναι ''υπηρέτης'' του λαού και όχι εξουσιαστής του.
Ποιές είναι οι προβλέψεις σχετικά με τα εκλογικά αποτελέσματα της 20ης Σεπτεμβρίου? Πιστεύετε ότι τελικά θα γίνουν συνεργασίες κομμάτων? 
Το σίγουρο είναι ότι η Χρυσή Αυγή παρότι κι αυτές οι εκλογές θα διεξαχθούν σε καθεστώς βίας και νοθείας, όπως και οι προηγούμενες θα είναι ο μεγάλος νικητής. Βία και νοθεία είναι οι υποψήφιοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής να έχουν περιοριστικούς όρους, να αποκρύπτονται συστηματικά από τα κανάλια της διαπλοκής, να μη λαμβάνουν την παραμικρή χρηματοδότηση και να αντιμετωπίζουν σε συγκεντρώσεις επιθέσεις και αντισυγκεντρώσεις. Όσο για τα κόμματα του ψευτοδημοκρατικού τόξου θα συνεργαστούν και θα εφαρμόσουν αυτά που έχουν υπογράψει λίγο πριν τις εκλογές στο τρίτο μνημόνιο. Οι 'Ελληνες δεν πρέπει να πιστέψουν τα ψέματά τους και τις κάλπικες θέσεις τους. Δεν έχει σημασία αν θα είναι η Νέα Δημοκρατία ή ο Σύριζα πρώτος ψηφίζοντας έναν από τους δύο, ουσιαστικά ψηφίζεις το ίδιο πράγμα. Σε αυτή την εκλογική μάχη γκρεμίζουμε το σάπιο και διαφθαρμένο καθεστώς και στηρίζουμε την Ελλάδα, ψηφίζοντας Χρυσή Αυγή.
Υπάρχει κάτι που θέλετε να συμπληρώστε ή να αναφέρετε?
Μέγιστο πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι η αντιμετώπιση της λαθρομεταναστεύσης.  Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο από Σύριζα και Νέα Δημοκρατία εξιλασμού της πατρίδας μας και κατ' επέκταση της Ευρώπης. Αυτή τη στιγμή χιλιάδες τζιχαντιστές εισβάλλουν στην πατρίδα μας καθημερινά, οργανώνονται και προετοιμάζουν το έδαφος βάση αυτού του σχεδίου. Με την αμέριστη στήριξη κυβερνήσεων δημιουργούνται στρατόπεδα, χτίζονται τεμένη, γκρεμίζοντας φράχτες, ανοίγουν τα σύνορα και θεσπίζονται νόμοι, όπως ο αντιρατσιστικός και ο νόμος για την Ιθαγένεια, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο τους. Σε συνάρτηση με το δημογραφικό πρόβλημα, ο αφανισμός του ελληνικού γένους υπολογίζεται στα επόμενα δέκα χρόνια, εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα, γιατί κάθε μέρα που περνάει μας φέρνει πιο κοντά στο τέλος.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΜΑΣΜΑΝΙΔΟΥ

Related

news 6281613909501903253

Follow us


item