News-Piper

Τηλεοπτικά διαζύγια, νέες συνεργασίες & πρεμιέρες

Με ένα τηλεοπτικό διαζύγιο στον Alpha, αλλά και νέα επαγγελματική στέγη για τον Γιώργο Λιάγκα, ξεκινά η νέα τηλεοπτική σεζόν. 

Με ένα τηλεοπτικό διαζύγιο στον Alpha, αλλά και νέα επαγγελματική στέγη για τον Γιώργο Λιάγκα, ξεκινά η νέα τηλεοπτική σεζόν. 


  • Πέτρος Κουσουλός φαίνεται ότι θα βρεθεί στο πλευρό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, ενώ φήμες θέλουν να έχει ψυχρανθεί με τον Δήμο Βερύκιο καθώς πλέον ακολουθούν χωριστούς δρόμους τόσο στο «Ηappy Day» της Σταματίνας, όσο και ραδιοφωνικά.

  • Ο Γιώργος Λιάγκας, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη, κάνει ραδιοφωνική πρεμιέρα στον Λάμψη 92,3 στις 14 Σεπτεμβρίου στις 7.00 το πρωί. Μαζί του θα είναι η Ευαγγελία Τσιορλίδα αλλά και ο Μιχάλης Μαμβακάς. Η εκπομπή θα έχει τρίωρη διάρκεια, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας θα φεύγει λίγο πριν τις 10.00 προκειμένου να είναι εγκαίρως στα πλατό του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1. Ήδη η ομάδα του Πρωινού έχει ραντεβού για τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και αν δεν προκύψει κάτι έκτακτο στην πολιτική σκηνή της χώρας, η πρεμιέρα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά αναμένεται για τις 5 Οκτωβρίου.

  • Σήμερα ξεκινά γυρίσματα για το «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Τα γυρίσματα που ήταν να ξεκινήσουν τον Ιούλιο, έπεσαν θύμα των capital controls . Ήδη ο ΑΝΤ1 έχει στα χέρια του 5 επεισόδια που… περίσσεψαν  από την περασμένη σεζόν και αναμένει τα καινούργια. Η πρεμιέρα του «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» αναμένεται για τον Οκτώβριο

  • Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα στην prime time του ΑΝΤ1 το «Μπρούσκο» το οποίο θα προβάλλεται καθημερινά στις 21.00
yupiii.gr

Related

media 2581546968728269925

Follow us


item