News-Piper

Η πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στη μικρή οθόνη με στόχο να κάνει τα μεσημέρια όλων καλύτερα.

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στη μικρή οθόνη με στόχο να κάνει τα μεσημέρια όλων καλύτερα.
Η παρουσιάστρια λίγη ώρα πριν είπε την πρώτη καλησπέρα στο τηλεοπτικό κοινό για τη φετινή σεζόν που είναι συντονισμένο στον Alpha, για να δει αν στη συνέχεια θα αποκαλύψει κάτι παραπάνω από το μυστικό της γάμο με τον Μάκη Παντζόπουλο στην Άνδρο, θέμα που έβγαλε πρώτη η εκπομπή Αποκαλυπτικά.
Κι ένω όλοι περίμεναν η παρουσιάστρια να κάνει μια θεαματική είσοδο στο πλατό, με τη συνοδεία μουσικής, η ίδια επέλεξε έναν ανατρεπτικό τρόπο για να στείλει την πρώτη καλησπέρα της.

Καθισμένη σε μια καρέκλα και φορώντας ένα υπέροχο λευκό φόρεμα, είπε, ενώ η κάμερα εστίαζε στο πρόσωπό της: «Καλησπέρα και καλή σεζόν. Καλό φθινόπωρο και καλή σεζόν και όλα να κυλήσουν ωραία. Τι ήταν να σας αποχαιρετήσουμε όλους με την Νατάσσα Θεοδωρίδου και το Γιώργο Θεοφάνους που ήταν στην τελευταία μας εκπομπή, περάσαμε καταπληκτικά τότε και αμέσως μετά ήρθαν μεγάλες αλλαγές. Καλά να είμαστε και όρθιοι. Ζήσαμε αλλαγές, προσαρμοστήκαμε και σήμερα ήρθαμε να κάνουμε παρέα, και εμείς  την έχουμε ανάγκη και εσείς το ίδιο».
Κατόπιν το πλάνο άνοιξε και εμφανίστηκαν δίπλα της οι μόνιμοι συνεργάτες της, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος της έδωσε μια μεγάλη ανθοδέσμη, την οποία της πήραν όλοι οι συνεργάτες της μαζί, με την παρουσιάστρια να την κοιτάζει απορημένη και να λέει: «Εδώ έπεσε χρήμα, παιδιά δεν είμαστε για τέτοια, μαζευτείτε».
Στη συνέχεια η ίδια, απευθυνόμενη στους τηλεθεατές τόνισε: «Η δόση που είχα πάρει την προηγούμενη χρονιά τελείωσε. Δεν άντεχα άλλο. Ήθελα οπωσδήποτε να βρεθούμε», ενώ κοιτάζοντας το Θοδωρή, είπε: «Χαίρομαι που σε βλέπω με μαλλί, έτσι όπως το θέλουμε όλοι εδώ μέσα. Το ούτε κοντό, ούτε μακρύ, το μαλλί του Θοδωρή».
Η ίδια δεν παρέλειψε να στείλει όλη της την αγάπη στην Ελιάνα Χρυσικοπούλου και την Αντωνία Καλλιμούκου, δυο κορίτσια  που τα προηγούμενα χρόνια ήταν μαζί της, ευχόμενη καλή επιτυχία στο νέο τους ξεκίνημα.
Αμέσως μετά έδωσε πάσα στην Κατερίνα και το Γρηγόρη, οι οποίοι παρουσίασαν με το δικό τους ανατρεπτικό τρόπο τα νέα της ημέρας.
Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου από το κοντρόλ:
menegaki kontrol
peoplegreece.com

Related

menegaki 2146543224494755052

Follow us


item