News-Piper

Το σχόλιο της Αγγελικής Ηλιάδη που έκανε πολλούς να αναρωτιούνται αν είναι έγκυος

Ένα… υπονοούμενο κάτω από μία φωτογραφία που έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αγγελική Ηλιάδη, έκανε πολλούς να αναρ...

Ένα… υπονοούμενο κάτω από μία φωτογραφία που έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αγγελική Ηλιάδη, έκανε πολλούς να αναρωτιούνται αν είναι σε ενδιαφέρουσα.

Η τραγουδίστρια, που πέρασε τις καλοκαιρινές της διακοπές με τα δύο της παιδιά, Βασίλη και Μπαμπίνο στα Δωδεκάνησα, δεν άντεξε μακριά από την αγκαλιά του αγαπημένου της και πήγε να τον συναντήσει.
Ιλιάδη 2 (800x511).jpg
Οι δυο τους, έμειναν σε ξενοδοχείο στο Μπαρί της Ιταλίας, και θέλησαν να μοιραστούν την χαρά τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.
Ανάμεσα στις φωτογραφίες που «ανέβασαν» ήταν και μία στην οποία είχαν βάλει ροζ φίλτρο. Με αφορμή αυτό λοιπόν η παρουσιάστρια έγραψε!
«Κάτι γίνεται με το ροζ τώρα τελευταία», κάνοντας tag τον Σάββα Γκέντζογλου.
Hliadi.png
Αυτό όπως μπορείτε να καταλάβετε έβαλε σε υποψίες τους followers τους, οι οποίοι αναρωτήθηκαν αν το ζευγάρι περιμένει κόρη.
Να σας θυμίσουμε πως και την δεύτερη εγκυμοσύνη της η τραγουδίστρια την αποκάλυψε μέσα από τα social media, πάλι με ένα υπονοούμενο. 

Related

instagram 4439619844978314893

Follow us


item