News-Piper

Αποκαλύψεις για τον Χάρη Βαρθακούρη: Εκτός από τις δύο κόρες του, έχει και γιο

Είναι σε όλους γνωστό πως ο  Χάρης Βαρθακούρης  έχει δύο κόρες στις οποίες μάλιστα έχει και πολύ αδυναμία. Ωστόσο όλοι οι καλλιτέχνες, φ...

Είναι σε όλους γνωστό πως ο Χάρης Βαρθακούρης έχει δύο κόρες στις οποίες μάλιστα έχει και πολύ αδυναμία. Ωστόσο όλοι οι καλλιτέχνες, φαίνεται πως μπορεί να κρύβουν πράγματα για την προσωπική τους ζωή.

Ο τραγουδιστής μιλάει πάντα με πολύ τρυφερά λόγια για εκείνες και υπάρχουν φορές, που τις απαθανατίζει και δημοσιεύει φωτογραφίες τους και βίντεο τόσο στο Facebook όσο και στο Instagram, στους επίσημούς του λογαριασμούς. Η 5χρονη Μελωδία και η 3χρονη Λιόνα, φαίνεται πως είναι οι μεγάλες του αγάπες.
Πόσοι γνώριζαν όμως πως ο Χάρης έχει και γιο; Πριν λίγες μέρες προέβη στη συγκεκριμένη αποκάλυψη μέσω social media και η αλήθεια είναι πως πολλοί εξεπλάγησαν, όταν διάβασαν τη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε. «Ο γιος μου ατενίζει την θάλασσα από την αγκαλιά της μικρής του αδελφής», έγραψε κάτω από την φωτογραφία.
Φυσικά, ο τραγουδιστής αναφερόταν στον σκύλο της οικογένειας και ήθελε να δείξει πως τον αγαπάει σαν πραγματικό του παιδί. Δείτε τη γλυκιά φωτογραφία, που τράβηξε, με το τετράποδο στην αγκαλιά της χαμογελαστής κόρης του.
varthakouris -kori
 peoplegreece.com

Related

showbiz 8492805467712471297

Follow us


item