News-Piper

Μάρκος Σεφερλής- Δημήτρης Ουγγαρέζος- Η κόντρα συνεχίζεται: «Μου έλεγαν να διώξω τους προδότες»

Ο Μάρκος Σεφερλής, καλεσμένος της εκπομπής «Με το καλημέρα» το πρωί της Παρασκευής, αναφέρθηκε στον τηλεοπτικό καβγά του με τον Δημήτρη ...

Ο Μάρκος Σεφερλής, καλεσμένος της εκπομπής «Με το καλημέρα» το πρωί της Παρασκευής, αναφέρθηκε στον τηλεοπτικό καβγά του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.



«Εγώ είμαι ο μόνος που έδωσα βήμα στον Δημήτρη να κάνει το Ougachallenge χωρίς μάλιστα να βλέπω το βίντεο (πριν προβληθεί). Θα μπορούσα να τσεκάρω τα βίντεο... Σε πολλά ακουγόταν το όνομα του Λιάγκα, θα μπορούσα να τα ελέγχω και να κόβω ό,τι θέλω, αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκα» είπε ο Μάρκος Σεφερλής σχετικά με τον τηλεοπτικό του καβγά με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αφορμή για τον οποίο στάθηκε, εκτός από τις φήμες για μεταγραφή του Δημήτρη Ουγγαρέζου στον ΑΝΤ1, και η συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στο Ougachallenge και ένα σχόλιό της για τον Γιώργο Λιάγκα.

Μάλιστα, ο Μάρκος Σεφερλής πρόσθεσε: «Είμαι ο μόνος που του έδωσα βήμα - και το λέει και ο ίδιος και το εκτιμάει! Ο φίλος του ο Λιάγκας τόσα χρόνια δεν του είχε δώσει. Και δεν λέω για τον Κωστόπουλο, γιατί ο Λιάγκας ήταν φίλος του. Δεν του έδωσε βήμα να κάνει κάτι δικό του. Του έδωσα βήμα, δεν τον τσέκαρα, δεν τον έλεγχα. Ό,τι ήθελε έλεγε και ό,τι ήθελε έκανε. Και δεν με πείραξε αυτό που είπε η Καινούργιου. Έβλεπα μηνύματα που έλεγαν στο twitter “Μάρκο διώξε τους προδότες” και χαλούσε η εικόνα της παρέας της δικής μας στα μάτια του θεατή. Σου λέει "είναι δύο αντίπαλα στρατόπεδα", και πάθαινε σύγχυση ο κόσμος και αναρωτιόταν αν ο Ουγγαρέζος είναι με τη μία εκπομπή ή την άλλη. Και είπα ότι ίσως έπρεπε να μαζευτεί όλο αυτό. Να κάνουν παρέα οι άνθρωποι στο σπίτι τους. Δεν χρειάζεται να βγαίνουν έξω και να τραβάνε φωτογραφίες. Είναι σαν να έχει ντέρμπι ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό την άλλη μέρα και το προηγούμενο βράδυ να είναι πέντε παίκτες του Ολυμπιακού με όλο τον Παναθηναϊκό έξω».
 yupiii.gr

Related

media 7691130980289451349

Follow us


item