News-Piper

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Η διαδικτυακή απάτη εις βάρος του που τον εξόργισε

Θ ύμα απάτης στο διαδίκτυο έπεσε ο   Κωνσταντίνος Μπογδάνος , καθώς επιτήδειος φαίνεται να δημιούργησε ψεύτικο λογαριασμό στο  Facebook  ...

Θύμα απάτης στο διαδίκτυο έπεσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, καθώς επιτήδειος φαίνεται να δημιούργησε ψεύτικο λογαριασμό στο Facebook με το όνομα του δημοσιογράφου και να ανήρτησε χυδαία status, με προσβλητικά σχόλια.

Φανερά ενοχλημένος ο παρουσιαστής της εκπομπής ΣΚΑΙ στις 6, σε  χθεσινή του ανάρτηση ξέσπασε και αποκάλυψε ότι είχε ήδη κλείσει ραντεβού με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για σήμερα, γράφοντας χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό «Το αληταριό της δραχμής έχει φτιάξει ψεύτικα προφίλ μου και κυκλοφορεί τέρατα. Αύριο έχω ραντεβού με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Δεν έχω ξανακυνηγήσει άνθρωπο. Και μου έχουν κάνει αδιανόητα πράγματα. Τώρα όμως παράγινε. Επίσης, εφόσον υπάρχει δικηγόρος με χρόνο και μεράκι, επιθυμώ να ανοίξουμε μια μεγάλη υπόθεση και να κινηθούμε εναντίον καμιάς εκατοστής ατόμων για περιύβριση, συκοφάντηση και απειλή κατά της ζωής και της ακεραιότητας. Ο στόχος είναι να τους γδύσουμε, να γίνει κατανοητό ότι δεν υπάρχει διαδικτυακό ακαταλόγιστο και να προσφέρουμε τα χρήματα σε ιδρύματα».
Bogdanos
Το πρωί της Παρασκευής 4 Ιουλίου, μάλιστα, με νέα του ανάρτησή ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι βρέθηκε στη ΓΑΔΑ, δημοσιεύοντας, παράλληλα, κι ένα απειλητικό μήνυμα που δέχτηκε από χρήστη τουFacebook.
bogdanos-fb

faysbook.gr

Related

media 6086836455267005719

Follow us


item