News-Piper

Αλέξης Γεωργούλης - Τόνια ΣωτηροπούλουΗ φημολογούμενη νέα σύντροφος του Αλέξη Γεωργούλη

Τέλος στη σχέση τους θέλει δημοσίευμα να έδωσαν ο Αλέξης Γεωργούλης και η Τόνια Σωτηροπούλου, αναφέροντας μάλιστα πως εκείνος βρίσκεται ...

Τέλος στη σχέση τους θέλει δημοσίευμα να έδωσαν ο Αλέξης Γεωργούλης και η Τόνια Σωτηροπούλου, αναφέροντας μάλιστα πως εκείνος βρίσκεται σε νέα σχέση με δικηγόρο.


Η φημολογούμενη νέα σύντροφος του Αλέξη Γεωργούλη, Ματίνα Μαλά


Το Yupiii επικοινώνησε με άνθρωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά την είδηση: «Δεν είναι αλήθεια. Η Τόνια και ο Αλέξης ήταν τις τελευταίες εβδομάδες στο Λονδίνο για επαγγελματικές υποχρεώσεις και διανύουν μία από τις ωραιότερες φάσεις της σχέσης τους. Εκείνη, μάλιστα, επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου στην Αθήνα ενώ ο Αλέξης Γεωργούλης αναμένεται να φτάσει το βράδυ της Δευτέρας, καθώς κάποιες υποχρεώσεις τον κράτησαν πίσω. Η δικηγόρος που αναφέρεται στο δημοσίευμα είναι φίλη του ηθοποιού, από τη Λάρισα, και έχουν συνεργαστεί σε δικαστικές υποθέσεις. Ωστόσο, η σχέση τους είναι καθαρά επαγγελματική» αναφέρει χαρακτηριστικά η πηγή του Yupiii, ξεκαθαρίζοντας πως ο Αλέξης Γεωργούλης και η Τόνια Σωτηροπούλου παραμένουν ζευγάρι.

Related

hot 7604884702095209112

Follow us


item