News-Piper

Διαζύγιο-βόμβα στην ελληνική showbiz

Ο  Τζώνη Καλημέρης, ο διευθυντής προγράμματος του Alpha και η  Μαρία Ιωάννου , κόρη του επιχειρηματία  Δάκη Ιωάννου  –πρόκειται για έν...

Ο  Τζώνη Καλημέρης, ο διευθυντής προγράμματος του Alpha και η Μαρία Ιωάννου, κόρη του επιχειρηματία Δάκη Ιωάννου –πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους συλλέκτες έργων τέχνης στον κόσμο- αποφάσισαν να χωρίσουν προχωρώντας σε διαδικασίες συναινετικού διαζυγίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν από κεραυνοβόλο έρωτα -η Μαρία μάλιστα έχει κάνει τατουάζ στο αριστερό της μπράτσο το όνομα του μέσα σε μια καρδιά, ενώ ο λογαριασμός της στο Instagramείναι mjioannou- και έχουν αποκτήσει δύο γιους.
Ο ισχυρός άνδρας των media όμως, έχει ακόμα έναν, από τον πρώτο γάμο του, με την ηθοποιό Κοραλία Καράντη, ο οποίος είναι πια 18 ετών και σπουδάζει στην Αμερική -το ίδιο και εκείνη τον Κωνσταντίνο, από τον εφοπλιστή Γιώργο Ψάλτη.
Η είδηση του χωρισμού για το ζευγάρι που κρατούσε πάντα ένα χαμηλό προφίλ σε όλες τις κοσμικές εξόδους του και είχε παντρέψει τον Νίκο Χατζηνικολάου με την Κρίστη Τσολακάκη το καλοκαίρι του 2004, έπεσε σαν βόμβα στην εγχώρια showbiz.
tzoni kalimeris

Related

hot 4609699032025377711

Follow us


item