News-Piper

Διαγνώσθηκε με τη νόσο του Crohn ο 12χρονος γιός του Ανδρέα και της Μαρίας Μπάρκουλη

Ένα νέο Γολγοθά έχει να αντιμετωπίσει η οικογένεια Μπάρκουλη,  αφού ο 12χρονος Νικόλας, γιός του Ανδρέα και της Μαρίας Μπάρκουλη διαγνώσ...

Ένα νέο Γολγοθά έχει να αντιμετωπίσει η οικογένεια Μπάρκουλη, αφού ο 12χρονος Νικόλας, γιός του Ανδρέα και της Μαρίας Μπάρκουλη διαγνώσθηκε ότι πάσχει από την αυτοάνοση νόσο του Crohn.

Η εν λόγω πάθηση δημιουργεί πολλά προβλήματα στο γαστρεντερικό σύστημα και αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα και σωστά, μπορεί να επιφέρει μοιραίες βλάβες στον οργανισμό.
«Ο Νικόλας πέρασε μεγάλη κατάθλιψη και, όπως μας είπαν, αυτό το νόσημα το δημιουργεί ο εαυτός μας. Με τόσα προβλήματα τόσα χρόνια μέσα στο σπίτι μας, που τα περνάει μαζί μας και ο Νικόλας, τι περιμένεις;» αναφέρει χαρακτηριστικά η μητέρα του, Μαρία Μπάρκουλη και προσθέτει:
«Το καταλάβαμε από τις συχνές κενώσεις που είχε ο Νικόλας και οι οποίες συνοδεύονταν από αίμα. Την περασμένη Παρασκευή ξεκινήσαμε την κατάλληλη αγωγή και σταδιακά θα ακολουθήσουμε όλο το φαρμακευτικό πρόγραμμα που απαιτείται για να μπορέσει να επανέλθει στη φυσιολογική του κατάσταση. Έχουμε έναν πολύ καλό γιατρό, τον εξαίρετο παθολόγο Γιώργο Ναούμ, ο οποίος μας έδωσε κουράγιο -και πρώτα από όλους, στον Νικόλα- και μας είπε ότι θα κάνει τα πάντα για να γίνει ο μικρός καλά. Τον ευχαριστούμε πολύ για την αμέριστη βοήθειά του».
Σύμφωνα με την ιατρική διάγνωση, ο μικρός Νικόλας πάσχει από αυτήν την ασθένεια εδώ και οκτώ μήνες.

star.gr

Related

showbiz 7327668436046309823

Follow us


item