News-Piper

Όλη η αλήθεια για την Ρούλα Κορομηλά και το τηλεοπτικό της comeback

Πολλά έχουν ακουστεί για την -εκ νέου- επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στην τηλεόραση, μετά τη συμμετοχή της στο «Just the 2 of us».

Πολλά έχουν ακουστεί για την -εκ νέου- επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στην τηλεόραση, μετά τη συμμετοχή της στο «Just the 2 of us».
Χθες υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για συμφωνία της με το κανάλι ΕΨΙΛΟΝ, τα οποία έκαναν λόγο για παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του σταθμού, αλλά και ενός show! Το Peoplegreece.com επικοινώνησε με το περιβάλλον της Ρούλας Κορομηλά και έμαθε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η παρουσιάστρια δεν έχει κάνει καμία συμφωνία για να αναλάβει τις συγκεκριμένες εκπομπές.
Να θυμίσουμε πως η αγαπημένη εθνική μας παρουσιάστρια είχε δηλώσει στις αρχές του καλοκαιριού στο ΒΗΜΑ:
«Αν ερχόταν ένα κανάλι και μου έλεγε “Ρούλα, έλα εδώ, φέρε ιδέες και στήσε ένα νέο πρωινό πρόγραμμα θα δεχόμουν βεβαίως. Εννοείται ότι με ενδιαφέρει και θα δεχόμουν. Θα το έκανα γιατί ευτυχώς έχω ακόμη δημιουργικό μυαλό και επαφή με τον κόσμο. Εμένα η δουλειά μου δεν είναι να ντύνομαι, να βάφομαι και να βγαίνω στα μπαράκια και να φωτογραφίζομαι», είπε χαρακτηριστικά, ενώ όσον αφορά στην κυρίαρχη τάση, που υπάρχει στη νέα γενιά παρουσιαστών, να μη δημιουργεί, αλλά να παρουσιάζει, υπογράμμισε «Αυτό ας το δουν οι καναλάρχες, δεν θα το πω εγώ.
Υπάρχουν υπεύθυνοι. Έχει διάρκεια αυτό; Δεν νομίζω. Ας κάτσουν κι ας δουλέψουν τα νέα παιδιά. Παρθενογένεση δεν υπάρχει, αλλά υπάρχουν πράγματα που ένας άξιος άνθρωπος μπορεί να δοκιμάσει και να πειραματιστεί. Δεν πειράζει και να αποτύχει. Είναι έντιμο το να προσπαθείς. Η δουλειά μας θα απαξιωθεί από αυτό το πράγμα! Είναι απαράδεκτο να βγαίνουν συνάδελφοι και να κατηγορούν, να επικρίνουν συναδέλφους τους. Στον ίδιο χώρο είμαστε! Εγώ δεν είδα έναν δικηγόρο να βγαίνει δημοσίως και να λέει για έναν συνάδελφό του ότι είναι λαμόγιο».
Η Ρούλα, πάντως είναι σταθερή αξία και το σίγουρο είναι πως αν αποφασίσει να επιστρέψει στο πρωινό, θα είναι μόνο για κάτι που θα «χτυπάει» πρωτιά.

Related

media 702769599435622005

Follow us


item