News-Piper

Θα γίνει εκταφή του Αντώνη Βαρδή;

Μόλις μια μέρα μετά την κηδεία του, ξεκίνησαν ήδη οι συζητήσεις για το ενδεχόμενο εκταφής του Αντώνη Βαρδή.

Μόλις μια μέρα μετά την κηδεία του, ξεκίνησαν ήδη οι συζητήσεις για το ενδεχόμενο εκταφής του Αντώνη Βαρδή.
Τελευταία επιθυμία του τραγουδοποιού ήταν να τον θάψουν στο εκκλησάκι του σπιτιού του, αλλά δεν κατέστη δυνατόν λόγω γραφειοκρατίας, όπως ενημέρωσαν οι οικείοι του. Τί αλλάζει, λοιπόν, τώρα; 
Σύμφωνα με όσα έχουν δημοσιοποιήσει στα social media  οι ίδιοι οι συγγενείς του εκλιπόντος, η τελευταία του επιθυμία δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί διότι το απαγορεύει ο νόμος.
Ο μόνος τρόπος για να προσπεράσουν αυτό το εμπόδιο είναι η δημιουργία ιδρύματος με το όνομα του Αντώνη Βαρδή.
Προς αυτή την κατεύθυνση φαίνεται ότι προσανατολίζονται πλέον η σύντροφός του Φιλοθέη, ο αδελφός του Χρήστος Δείξιμος αλλά και τα παιδιά του Καλλιστώ και Γιάννης, αφού σε εκείνα είχε εκμυστηρευτεί ο Αντώνης Βαρδής την τελευταία του επιθυμία.
Η σκέψη για τη δημιουργία ιδρύματος περιλαμβάνει την ανοικοδόμηση κτίσματος 50 τ.μ. που θα το στεγάσει και θα αποτελεί αρχικά χώρο συνάντησης για τους φίλους του εκλιπόντος σε εβδομαδιαία βάση και εν συνεχεία θα φιλοξενήσει και άλλους κοινωνικούς σκοπούς.
Η ύπαρξη του ιδρύματος θα ανοίξει το δρόμο για την ταφή του Αντώνη Βαρδή στο εκκλησάκι του σπιτιού του, αλλά αυτό προϋθποθέτει πλέον μια μακάβρια διαδικασία που δεν είναι άλλη από την εκταφή...

loveradio.gr

Related

showbiz 6078850216856839436

Follow us


item