News-Piper

Σκοτώθηκε ο μπαμπάς της Νικόλ Κίντμαν έπειτα από πτώση!

Δύσκολες ώρες περνά η Νικόλ Κίντμαν, καθώς ο πατέρας της σκοτώθηκε, έπειτα από ατύχημα που είχε, κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στη Σιγκαπο...

νι1.jpgΔύσκολες ώρες περνά η Νικόλ Κίντμαν, καθώς ο πατέρας της σκοτώθηκε, έπειτα από ατύχημα που είχε, κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στη Σιγκαπούρη.


Ο Δρ. Άντονι Κίντμαν, πέθανε ενώ είχε πάει να επισκεφτεί την αδερφή της Νικόλ Κίντμαν, Αντόνια, έπειτα από πτώση.
νι2.jpg
Μέχρι στιγμής, το Βασιλικό νοσοκομείο του North Shore, δεν εξηγεί τα ακριβή αίτια του θανάτου.
νι3.JPGνι4.jpg
Η τελευταία δημόσια εμφάνιση που είχε κάνει μαζί του η 46χρονη ηθοποιός, ήταν τον Ιούνιο, σε event στη Μελβούρνη, όπου η Νικόλ έδωσε το «παρών», παρέα με τον πατέρα της, και τον σύζυγό της, Κιθ Ούρμπαν.
νι6.jpg
Μάλιστα, τότε δεν έλειψαν και οι εκδηλώσεις τρυφερότητας στο πρόσωπο του πατέρα της, με την σταρ να τον φιλά στο μάγουλο όλο αγάπη.
1410508852260_wps_17_Nicole_and_dad_Antony_Kid.jpg
Ο μπαμπάς της Νικόλ Κίντμαν, υπήρξε κλινικός ψυχολόγος στο Βασιλικό Νοσοκομείο του Shore, καιδιευθυντής Ψυχολογίας, στο Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Σίδνεϋ.
νι5.jpg
Ως κλινικός ψυχολόγος, είχε κάνει έρευνα για τις ψυχοκοινωνικές επιδράσεις των ασθενειών, όπως για παράδειγμα ο καρκίνος του στήθους.
Παράλληλα, παρέδιδε σεμινάρια για την ψυχική υγεία, ήταν τακτικός ομιλητής σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, ενώ έγραφε τόσο σε ακαδημαϊκά έντυπα, όσο και σε εφημερίδες-περιοδικά.
νι7.jpgνι8.JPG
Μάλιστα το 2005 τιμήθηκε στην Αυστραλία και  για την προσφορά του στην Ψυχολογία.

Related

hollywood 6667679815702327697

Follow us


item