News-Piper

Κωνσταντίνος Αργυρός: Συνεχίζει να αναστατώνει την νύχτα

  Άλλο ένα τριήμερο και το κέφι «χτύπησε κόκκινο» με γνωστά πρόσωπα του επιχειρηματικού, καλλιτεχνικού κι αθλητικού κόσμου να επιλέγουν τ...

 Άλλο ένα τριήμερο και το κέφι «χτύπησε κόκκινο» με γνωστά πρόσωπα του επιχειρηματικού, καλλιτεχνικού κι αθλητικού κόσμου να επιλέγουν το Posidonio για τη διασκέδασή τους!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός λίγο μετά τα μεσάνυχτα δίνει τον παλμό της διασκέδασης με την επιτυχία «Πάρε με αγκαλιά» - όλοι σηκώνονται όρθιοι, χειροκροτούν και τραγουδούν παρέα του. Σε αυτό το πανηγυρικό κλίμα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερμηνεύει νέες και παλαιότερες επιτυχίες του.
Μαζί του, ο Κώστας Μαρτάκης που εντυπωσιάζει με τις ερμηνείες του και το ακαταμάχητο στυλ του ενώ το κοινό τραγουδά παρέα του την επιτυχία του «Αν κάπουκάποτε», η Χριστίνα Σάλτη, ηΘωμαή Απέργη που μαγεύουν με την παρουσία και τη φωνή τους ενώ ο Λευτέρης Κιντάτος, ηJosephine, ο Marios Brasil, η Κατερίνα Μπουρνέλη κι η Βαλένθια Διγενή ολοκληρώνουν ένα πλούσιο πρόγραμμα από ελληνικές
( λαϊκές, pop, έντεχνες, λάτιν, ροκ) αλλά και ξένες επιτυχίες.
Μοναδικές είναι οι στιγμές που ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνυπάρχει στην πίστα με τον ΚώσταΜαρτάκη κι ερμηνεύουν αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια.
Οι βραδιές της Παρασκευής και του Σαββατοκύριακου κινήθηκαν σε ξέφρενους ρυθμούς διασκέδασης στο κατάμεστο από κόσμο Posidonio με τον Γιώργο Σαμπάνη- το βράδυ της Παρασκευής- να διασκεδάζει πρώτο τραπέζι πίστα με την Άννα Πρέλεβιτς και την παρέα τους και να τραγουδά στη σκηνή μετά από πρόσκληση του Κωνσταντίνου Αργυρού και τον Νίκο Μακρόπουλο- την ίδια βραδιά- να γλεντά μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες και να τραγουδά στην πίστα με τον οικοδεσπότη, Κωνσταντίνο Αργυρό.
Το Posidonio επέλεξαν για τη διασκέδασή τους οι Kings- το βράδυ του Σαββάτου - αλλά κι ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανιωνίου, Νίκος Παντίδος- το βράδυ της Κυριακής- που δεν δίστασαν να δώσουν προσωπικά τα συγχαρητήριά τους στον Κωνσταντίνο Αργυρό.
Η κάθε βραδιά στο Posidonio κι ένα μοναδικό PARTY!









Related

showbiz 4930546430731064258

Follow us


item