News-Piper

Βάζει «φωτιά» στη νύχτα ο Κωνσταντίνος Αργυρός!

  Το τριήμερο που μας πέρασε το  Posidonio   πήρε «φωτιά»!

 Το τριήμερο που μας πέρασε το Posidonio πήρε «φωτιά»!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, δίνει το σύνθημα της διασκέδασης με την πρόσφατη επιτυχία του «Πάρε με αγκαλιά»- με όλο το μαγαζί να το τραγουδά μαζί του και να τον χειροκροτεί – και συνεχίζει με νέες και παλαιότερες επιτυχίες του που έχουν την ίδια  ενθουσιώδη αποδοχή.















        Στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού,
ο Κώστας Μαρτάκης με ακαταμάχητη σκηνική παρουσία και θετική ενέργεια, διασκεδάζει το κοινό ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια και τη νέα επιτυχία του
« Αν κάπου, κάποτε» που οι παρευρισκόμενοι τραγουδούν παρέα του, η γοητευτική Χριστίνα Σάλτη, η σαγηνευτική Θωμαή Απέργη, ο ανερχόμενος λαϊκός τραγουδιστής, Λευτέρης Κιντάτος.
Στο σχήμα συμμετέχουν η Josephine, ο Marios Brasil, η Βαλένθια Διγενή, η Κατερίνα Μπουρνέλη.
Ξεχωριστή είναι η στιγμή στο πρόγραμμα όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός καλεί στην πίστα τον ΚώσταΜαρτάκη.
        Οι βραδιές της Παρασκευής και του Σαββατοκύριακου κινήθηκαν σε ρυθμούς απόλυτης διασκέδασης στο κατάμεστο από κόσμο Posidonio.
Ανάμεσά τους, ο Ηλίας Φιλίππου με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο που υπογράφουν τη δισκογραφική δουλειά του Κωνσταντίνου Αργυρού, «Δεύτερη φορά», ο Λάκης Γαβαλάς, η Κατερίνα Ευαγγελινού, ηΣόφη Πασχάλη, ο Πάρις, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της ενόργανης γυμναστικής Λευτέρης Κοσμίδηςπου έδειξε και τις χορευτικές του ικανότητες στο ζεϊμπέκικο, η Μαρία Ιακώβου που είπε και μερικά τραγούδια μετά από πρόσκληση του Κωνσταντίνου Αργυρού στην πίστα.
 Η κάθε βραδιά στο Posidonio κι ένα μοναδικό PARTY!

Related

showbiz 2152503359309799233

Follow us


item