News-Piper

Παραιτήθηκε η Όλγα Τρέμη από το Mega

«Τίτλοι τέλους» έπεσαν στην επαγγελματική συνεργασία της  Όλγας Τρέμη  με το  Mega,  μετά από 9 χρόνια, όσον αφορά στο κεντρικό δελτίο ει...

Olga Tremi
«Τίτλοι τέλους» έπεσαν στην επαγγελματική συνεργασία της Όλγας Τρέμη με το Mega, μετά από 9 χρόνια, όσον αφορά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων φαίνεται να υπέβαλλε την παραίτησή της στα στελέχη του καναλιού της Παιανίας, εδώ και λίγες ημέρες, η οποία αναμένεται να γίνει επισήμως δεκτή από το διοικητικό συμβούλιο.
Η φημολογία για την αποχώρηση της ανκοργούμαν από το Mega είχε ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες, αλλά ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης, Χρήστος Παναγιωτόπουλος το διέψευδε συνεχώς, στηρίζοντας την παρουσιάστρια. Κάτι το οποίο δεν συνέβη αυτή τη φορά. Βέβαια να σημειώσουμε πως μέχρι τώρα είχε χυθεί πολύ μελάνι για την επιθυμία των ιθυνόντων που φέρεται να μην θέλουν να συνεχίσει η Όλγα Τρέμη ως κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου. Ο λόγος είναι ότι θέλουν να αλλάξουν το προφίλ του δελτίου με νέα πρόσωπα, με σκοπό να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης. Χωρίς αυτό να αποκλείει την πιθανότητα – αν δεν γίνει δεκτή η παραίτησή της – να την δούμε να παρουσιάζει κάποια βραδινή εκπομπή στο κανάλι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, η Όλγα Τρέμη θα παρουσιάσει το τελευταίο δελτίο ειδήσεων, στο mega, την Παρασκευή 18 Ιουλίου στις 20:00. Προς τον παρόν δεν θα υπάρχει συγκεκριμένος αντικαταστάτης της παρουσιάστριας αφού έτσι κι αλλιώς το καλοκαίρι οι κεντρικοί παρουσιαστές παίρνουν άδεια και τους αντικαθιστούν οι συνεργάτες τους. Το Σεπτέμβριο όμως με τη νέα τηλεοπτική σεζόν το όνομα που θα βρεθεί στη θέση της Όλγας Τρέμη πιθανολογείται πως θα είναι αυτό της Μαρίας Σαράφογλου σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα.
Να υπενθυμίσουμε επίσης πως παλαιότερα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για την ένταξη της Σίας Κοσιώνη στο Μεγάλο Κανάλι κάτι που όπως φαίνεται ανήκει στο παρελθόν.

Related

media 4925116213251528962

Follow us


item