News-Piper

Χριστίνα Πολίτη: «Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την κρίση έπειτα από 10 χρόνια είναι…»

Η Χριστίνα Πολίτη μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για την ανάρτηση που έκανε ο Σωτήρης Φουρτουλάκης στο προσωπικό του προφίλ στο facebo...

Politi Fourtoulakis
Η Χριστίνα Πολίτη μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για την ανάρτηση που έκανε ο Σωτήρης Φουρτουλάκης στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, με την οποία ανήγγειλε σε όλους τον χωρισμό τους.

«Μάλλον δεν κατάλαβε τη διάσταση που θα έπαιρνε μια ανάρτηση στο facebook και με τη λέξη χωρισμό», δήλωσε η ίδια στη Real News.
Και κατόπιν πρόσθεσε πως ο ίδιος αποφάσισε να το κάνει μετά από μεγάλη πίεση,  «αλλά καλύτερα να έβαζε και το κινητό του από κάτω, για να μην τραβάω εγώ αυτό το κουπί», κατέληξε.
Όσο για τους λόγους όμως που τους οδήγησαν στον χωρισμό, σχολίασε: «Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την κρίση έπειτα από 10 χρόνια είναι πάρα πολύ φυσιολογικοί. Οι άνθρωποι πρέπει να εξελίσσονται με τους ίδιους ρυθμούς και να περνάνε χέρι-χέρι τις αλλαγές και όχι χωριστά. Η διάσταση ή το cool down είναι από μόνη της μια λύση, όταν βλέπεις πως δεν μπορείς να τραβάς μια σχέση από τα μαλλιά. Τίποτα δεν είναι τελεσίδικο όταν υπάρχουν παιδιά στη μέση».

peoplegreece.com

Related

showbiz 2719175498035483398

Follow us


item