News-Piper

ΝΕΟ ΣΕΝΑΡΙΟ για το εξαφανισμένο Boeing

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για το τι μπορεί να συνέβη με το Boeing 777 των Μαλαισιανών αερογραμμών, όμως κανείς δεν μπορεί με βεβαιότη...

aeroplano2.jpgΔίνουν και παίρνουν τα σενάρια για το τι μπορεί να συνέβη με το Boeing 777 των Μαλαισιανών αερογραμμών, όμως κανείς δεν μπορεί με βεβαιότητα να πει ότι βρήκε τη λύση στο μυστήριο.
Το τελευταίο που υποστηρίζουν Αμερικανοί αξιωματούχοι είναι ότι κάποιος μέσα από το αεροσκάφος έκλεισε τα δύο συστήματα επικοινωνιών με διαφορά 14 λεπτών, κάτι που αποδεικνύει ότι δεν συνέβη μια ξαφνική καταστροφή.
Όπως υποστηρίζουν οι Αμερικανοί, το σύστημα υποβολής στοιχείων έκλεισε στις 01:07 του Σαββάτου και ο αναμεταδότης απενεργοποιήθηκε στις 01:21, λίγα λεπτά αφότου ο πιλότος καληνύχτισε τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.
aeroplano1.jpg
Άρα λοιπόν δεν συνέβη κάτι απρόοπτο και η πράξη αυτή ήταν εσκεμμένη.
Μπορεί όμως τα συστήματα επικοινωνίας να απενεργοποιήθηκαν, το αεροσκάφος όμως σύμφωνα με τη Wall Street Journal συνέχιζε επί πέντε ώρες να στέλνει ίχνη μέσω του συστήματος ACARS σε ένα δορυφόρο ως προς την ακριβή του τοποθεσία, την ταχύτητά του και το υψόμετρό του.
aeroplano3.jpg
Η εφημερίδα αναφέρει ότι το τελευταίο ίχνος του αεροσκάφους εντοπίζεται πάνω από το νερό και σε ύψος 35.000 ποδιών, παρ΄ όλ΄αυτά, οι Αμερικανοί αξιωματούχοι δεν αποκάλυψαν τη θέση που έγινε η τελευταία αναμετάδοση ίχνους του αεροπλάνου και παραδέχθηκαν ότι δεν ξέρουν πότε σταμάτησε να πετά.
aeroplano4.jpg
Οι έρευνες τώρα έχουν στραφεί στον Ινδικό ωκεανό και σε μια περιοχή 1.000 μιλίων δυτικά της Κουάλα Λουμπούρ, ενώ οι αμερικανικές υπηρεσίας υποστηρίζουν τώρα ότι το αεροσκάφος είναι πολύ πιθανόν να βρίσκεται στο βυθό του ωκεανού.

Related

news 5870005806081587725

Follow us


item