News-Piper

Μύρωνας Στρατής: «Η καλύτερη χορεύτρια του DWTS4 είναι η Αραβανή»

Στο εξομολογητήριο δωμάτιο του  Θέμη Γεωργαντά  βρέθηκε, ο  Μύρωνας Στρατής  και μίλησε για όλους και για όλα. Η παρέα του  Πρωινού  έδε...

Στο εξομολογητήριο δωμάτιο του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε, ο Μύρωνας Στρατής και μίλησε για όλους και για όλα. Η παρέα του Πρωινού έδειξε  κάποια αποσπάσματα, από το OK@Night που θα δούμε την Κυριακή, στο MAD και τα σχολίασαν.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το Dancing with the stars4, που συμμετέχει η σύντροφός του Μαίρη Συνατσάκη και είπε ότι: «Η καλύτερη χορεύτρια του DWTS4, στα χαρτιά είναι η Ευαγγελία Αραβανή» και πρόσθεσε: «Είναι επαγγελματίας χορεύτρια».

Στη συνέχεια, σε ερώτηση του Θέμη Γεωργαντά, για το ειδύλλιο Σάσα Σταμάτη-Ησαίας Ματιάμπα.  Ο Μύρωνας Στρατής, είπε: «Θα μου άρεσε πολύ να είναι μαζί» και τόνισε: «Η Σάσα είναι πολύ παρεξηγημένο άτομο, την συμπαθώ πολύ. Είναι δύο μέτρα αυτή, δύο μέτρα και ο Ησαίας». Λέτε τελικά να τους δούμε ζευγάρι; Κοίτα να δεις από τις μεγάλες κόντρες γεννιούνται μεγάλοι έρωτες!

Τέλος, ο νεαρός τραγουδιστής, που συνεργάζεται τη φετινή σεζόν με τον Ησαία Ματιάμπα στον Σταυρό του Νότου, «εξομολογήθηκε» στον Γεωργαντά, ότι: «Αν ο Ησαίας, υπερασπιζόταν την Χρυσή Αυγή (όπως έκανε ο Νότης Σφακιανάκης) ίσως και να αποχώριζα από το σχήμα» και πρόσθεσε: «Εγώ ως Μύρωνας, δεν συμφωνώ με τα λεγόμενα του Νότη».

Related

showbiz 1986583263835024750

Follow us


item