News-Piper

Μάνος Ιωάννου: "Μια ώριμη γυναίκα είναι πιο ελκυστική!"

Ο ηθοποιός Μάνος Ιωάννου μίλησε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και την εκπομπή JOY για τον έρωτα στη ζωή του, τις γυναίκες, την καριέρα του,...

Ο ηθοποιός Μάνος Ιωάννου μίλησε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και την εκπομπή JOY για τον έρωτα στη ζωή του, τις γυναίκες, την καριέρα του, αλλά και το θάνατο του Τόμας Πρωτόπαπα, με τον οποίο ήταν φίλοι.

Ο Μάνος, που ο κόσμος γνώρισε μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Οι Βασιλιάδες», θα μας πει ότι αυτή η συμμετοχή του τον έκανε «γνωστό» από τη μια μέρα στη άλλη, αν και είχε δουλέψει στο θέατρο πριν. Για τον θάνατο του συμπρωταγωνιστή του, Τόμας Πρωτόπαπα, με τον οποίο είχαν στενή σχέση και έκαναν παρέα, θα πει: «Δεν μπορούσα να πιστέψω με τίποτα ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι κακό. Ήμουν σίγουρος στην αρχή ότι μπήκε στο νοσοκομείο και θα γίνει καλά. Ακόμα και όταν συνέβη ότι συνέβη τελικά, δεν μπορούσα να το πιστέψω».
Ο νεαρός ηθοποιός δηλώνει «ερωτευμένος» αυτή την περίοδο και «ζει το σήμερα» στη σχέση του, ενώ απαντά και στο ερώτημα για το αν μια πιο ώριμη γυναίκα είναι πιο ελκυστική: «Είναι, γιατί έχει ζήσει περισσότερα πράγματα και ξέρει τι θέλει. Είναι γυναίκα, δεν είναι κοριτσάκι». Και προσθέτει: «Φυσικά και μπορεί να υπάρξει έλξη ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα με διαφορά ηλικίας».
Όσο για το τι προσέχει πρώτα σε μια γυναίκα; «Αρχικά, την εμφάνιση. Αλλά αυτό για λίγο. Μετά, όμως, αν δεν υπάρχει μια προσωπικότητα και ένα χιούμορ, για να σε τραβήξουν, τι να την κάνεις την ομορφιά; Μπορεί να συμβεί και το αντίστροφο, να προσέξεις πρώτα την προσωπικότητα μιας γυναίκας…»
Τέλος, παραδέχεται ότι «δεν έχω πει ποτέ σε γυναίκα να χωρίσουμε».
*Ο Μάνος Ιωάννου θα είναι και φέτος στην επιτυχημένη παράσταση «Αντρες έτοιμοι για όλα»

Related

interview 7638604141198435286

Follow us


item