News-Piper

Πάνος Κιάμος:"Όντως υπήρχε μια μικρή παράβαση με το ΣΔΟΕ και όταν λέω μικρή το εννοώ"

Για την ανανεωμένη του εμφάνιση, τους πολιτικούς και το θέμα με τη ΣΔΟΕ που είχε προκύψει το προηγούμενο καλοκαίρι, μίλησε στα Καρντάσια...

Για την ανανεωμένη του εμφάνιση, τους πολιτικούς και το θέμα με τη ΣΔΟΕ που είχε προκύψει το προηγούμενο καλοκαίρι, μίλησε στα Καρντάσιανς ο Πάνος Κιάμος.

Για την ανανεωμένη του εμφάνιση δήλωσε: «Έχω χάσει δεκατέσσερα με δεκαπέντε κιλά. Δεν πήγα σε ειδικό, μόνος μου αποφάσισα να το κάνω. Πείνασα πολύ, δεν γινόταν αλλιώς. Τώρα είναι μεγάλη η διαφορά, ειδικά πάνω στην πίστα. Όσον αφορά στο μαλλί με τη φράντζα που το είχα για τρία χρόνια, αποφάσισα να το αλλάξω τώρα».
Για τους πολιτικούς είπε: «Έχει να έρθει πολιτικός στα μαγαζιά που εμφανίζομαι πολύ καιρό. Τις προάλλες συνάντησα σε πτήση μου στη Θεσσαλονίκη τον Κώστα Καραμανλή, τον προηγούμενο πρωθυπουργό μας, ο οποίος ήταν χωρίς συνοδεία και καθόταν σε οικονομική θέση. Από τη μια είναι θετικό, από την άλλη είναι και ειρωνικό. Δεν θα με πείραζε να ήταν και πρώτη θέση, γιατί καλώς ή κακώς τον βάλαμε στο τιμόνι της χώρας μας».
Για το θέμα με τη ΣΔΟΕ που είχε προκύψει το καλοκαίρι είπε: «Όντως υπήρχε μια μικρή παράβαση και όταν λέω μικρή το εννοώ, της τάξεως του 4%. Θυμάμαι πως έφυγα από το πρωί τα ξημερώματα και το μεσημέρι με ενημέρωσαν πως είχε γίνει τόσο μεγάλο θέμα. Σε μένα προσωπικά μου έχουν γίνει πάρα πολλοί έλεγχοι από το ΣΔΟΕ, έξι με επτά φορές».

Related

showbiz 3193556682904398886

Follow us


item