News-Piper

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τη ροζ ανταύγεια της Φαίης Σκορδά

Επειδή η Ελένη και αυθόρμητη είναι και καπάτσα είναι, φροντίζει να λέει αυτό που θέλει με τον δικό της, τσαχπίνικο τρόπο. Έτσι και σήμ...

Επειδή η Ελένη και αυθόρμητη είναι και καπάτσα είναι, φροντίζει να λέει αυτό που θέλει με τον δικό της, τσαχπίνικο τρόπο. Έτσι και σήμερα σχολίασε τη ροζ ανταύγεια της Φαίης Σκορδά, παίρνοντας την κατάλληλη πάσα από τον συνεργάτη της Γρηγόρη Γκουντάρα.

«Να σας πω την άποψή μου για την φωτογράφηση; Μου θυμίζει σχήμα μουσικό που θα εμφανιστεί κάπου στην Εθνική Οδό», είπε ο Γρηγόρης και η Ελένη εξανέστη.
«Όχι ρε συ Γκρεγκ, έλα… Καταρχήν ο Γιώργος είναι ο Γιώργος, επειδή βλέπεις εσύ το ροζ μαλλί, γι’ αυτό σου φαίνεται περίεργο», είπε το Ελενάκι και η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν ακούστηκε και πάρα πολύ καλό για τη Φαίη.
Δηλαδή αν καταλάβαμε καλά την χαρακτήρισε με το… γάντι δεύτερη και λαϊκιά;
Κάτι τέτοιο καταλάβαμε εμείς πάντως.
Για να λέμε όμως την αλήθεια, η Ελένη πήγε να το διορθώσει κάπως το θεματάκι λέγοντας:
«Το αν μας αρέσει ένας άνθρωπος δεν έχει να κάνει με το μαλλί. Και η Φαίη Σκορδά είναι και συμπαθής και μας αρέσει στην παρουσίαση να τη βλέπουμε. Εμένα δεν με νοιάζει καθόλου. Ας το κάνει κόκκινο, ας το κάνει καφέ, ας το κάνει και με ανταύγειες μπλε. Δεν με νοιάζει καθόλου. Παραμένει συμπαθής, παραμένει καλή, παραμένει γλυκιά κι ευχάριστη».

Related

skorda 6539778765934535911

Follow us


item