News-Piper

Ένταση στα Πρωινά για τις δηλώσεις του Οικονομόπουλου

Με αφορμή τις δηλώσεις του  Νίκου Οικονομόπουλου  για τις φήμες σχετικά με τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, η ομάδα της πρωινής ζώνης το...

Με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου για τις φήμες σχετικά με τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, η ομάδα της πρωινής ζώνης του Mega είχε μια έντονη συζήτηση, το πρωί της Παρασκευής, για το κατά πόσο οι δηλώσεις του γνωστού τραγουδιστή ήταν προκλητικές ή όχι.


«Εδώ υπάρχει ένα θέμα που το δέχομαι περί πολιτικής ορθότητας, επειδή δεν μπορούμε να μιλάμε υποτιμιτικά για κόσμο, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες εκφράσεις. Στη λέξη κολλάς, όμως, ή στο περιεχόμενο;» σχολίασε ο Πέτρος Κωστόπουλος απευθυνόμενος στον Άρη Καβατζίκη, που θεώρησε τις δηλώσεις του τραγουδιστή προσβλητικές προς τα ομοφυλόφιλα άτομα. 

Ωστόσο, η Τζένη Μπαλατσινού απάντησε στον συνεργάτη της: «Εντάξει, δεν είναι και η Αρβελέρ... Πώς κάνεις έτσι; Ο τρόπος που εκφράστηκε δεν ήταν άσχημος ρε Άρη» με τον Άρη Καβατζίκη να διαφωνεί μαζί της λέγοντας: «Ρε Τζενάκι μου, δεν είναι ωραίος ο όρος "αδελφές"». 
Mε το συγκεκριμένο θέμα ασχολήθηκαν και στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και τα αίματα άναψαν και εκεί καθώς το θέμα ήταν από μόνο του αρκετά πιπεράτο...

Related

PROINO MOU 1571530967090794044

Follow us


item