News-Piper

Μάκης Τσέλιος: Συντετριμμένος, δηλώνει «κουρέλι» για το θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη

Συντετριμμένος είναι ο Μάκης Τσέλιος για το χαμό του Μιχάλη Ασλάνη. Ο σχεδιαστής και πολύ καλός του φίλος, δεν μπορεί να πιστέψει πως ...

Συντετριμμένος είναι ο Μάκης Τσέλιος για το χαμό του Μιχάλη Ασλάνη.
Ο σχεδιαστής και πολύ καλός του φίλος, δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Μιχάλης Ασλάνης δεν βρίσκεται πια στη ζωή, και πως θα πρέπει να του πει το «τελευταίο αντίο», μετά από τόσα χρόνια φιλίας:

«Κουρέλι είμαι. Είναι τόσο δύσκολο. Τόσες δύσκολες αυτές οι στιγμές. Ν΄αποχαιρετάς ένα φίλο με 43 χρόνια κοινής πορείας. Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση».
Η κάμερα του Star, τον πέτυχε στο ατελιέ του Μιχάλη Ασλάνη, να θυμάται με νοσταλγία το παρελθόν και τις παλιές, καλές στιγμές:
«Εδώ σ΄αυτό το χώρο είχε κάποτε το ατελιέ του. πρέπει να τον σεβαστούμε. Είναι στιγμή προσευχής για έναν άνθρωπο, που αγαπούσε πολύ τους ανθρώπους. Η ζωή του ήταν η μόδα. Λυπάμαι πολύ που μας αφήνει ο Μιχάλης. Είμαι πολύ λυπημένος».
Τέλος, δεν παρέλειψε ν΄αναφέρει το πόσο καλή καρδιά είχε ο φίλος του, που δεν μπορούσε με τίποτα τους καυγάδες και τις προστριβές:
«Ήταν πάρα πολύ ευγενής. Δεν πείραξε ποτέ κανέναν και ποτέ δεν θέλησε να έρθει σε προστριβή με άνθρωπο. Πολλές φορές τον πείραζαν και έλεγε “άσε άσε. Δεν μπορώ να το αντέξω”».

Related

DEATHS 458708688330142817

Follow us


item