News-Piper

Μήνυση Μαρινάκη στη Sun

Μηνυτήρια αναφορά κατά της εφημερίδας "The Sun" κατέθεσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης αξιώνοντας αποζημίωση 350...

Μηνυτήρια αναφορά κατά της εφημερίδας "The Sun" κατέθεσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης αξιώνοντας αποζημίωση 350.000 ευρώ για ηθική βλάβη και συκοφαντική δυσφήμιση για άρθρο που δημοσιεύτηκε τον περασμένο Οκτώβριο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "pressgazette.co.uk"  ο "ισχυρός άνδρας" των πρωταθλητών Ελλάδας αναγκάστηκε να προσφύγει στη δικαιοσύνη αφού παρά τις συστάσεις και τις επιστολές των νομικών εκπροσώπων του η σκανδαλοθηρική εφημερίδα δεν δημοσίευσε διορθωτικό κείμενο ούτε μπήκε στη διαδικασία να ανακαλέσει όσα γράφτηκαν.
Το κείμενο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Sun την 1η Οκτωβρίου και για τουλάχιστον 19 μέρες η πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη όπως τονίζεται προσπάθησε ουκ ολίγες φορές να έρθει σε επαφή με την εφημερίδα.
Συγκεκριμένα το δυσφημιστικό κείμενο για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού,  δημοσιεύθηκε λίγο πριν την αναμέτρηση της Άρσεναλ με τους "ερυθρόλευκους" για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
"Ο Ολυμπιακός, αντίπαλος της Άρσεναλ στο Tσάμπιονς Λιγκ έρχεται στο 'Έμιρεϊτς' με την σκιά ενός τεράστιου σκανδάλου με στημένα ματς" αναφέρονταν στον πρόλογο του δημοσιεύματος.
Στη συνέχεια ο συντάκτης του κειμένου επικεντρώθηκε στον ιδιοκτήτη των πρωταθλητών Ελλάδας.
"Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ποινική δίωξη 15 μήνες μετά τα όσα συνέβησαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Οι οπαδοί των 'κανονιέρηδων' θα εκπλαγούν όταν μάθουν πως ο άνθρωπος που κάθεται λίγα μέτρα μακριά από τον εκτελεστικό διευθυντή Ιβαν Γκαζίδη στη VIP κερκίδα του γηπέδου αντιμετωπίζει δίωξη για 'νοθευμένα' παιχνίδια.
Ο πρόεδρος της ελληνικής ομάδας Μαρινάκης, πρόκειται επίσης να παρακαθίσει σε γεύμα δίπλα από τον Γκαζίδη όπως συνηθίζεται πριν τα ματς μεταξύ των διοικήσεων των συλλόγων.
Πάντα αντιδρούσε σθεναρά για την αθωότητα του". 
Εκπρόσωπος της Sun φέρεται να είπε στην "Press Gazette". "Η Sun υποστηρίζει το άρθρο της και οι ενστάσεις έχουν  μπει στο αρχείο".



Πηγή:Sport24

Related

sport 2316306928661162558

Follow us


item