News-Piper

"Sold Out": Ποιοι θα είναι καλεσμένοι στην τρίτη εκπομπή;

Ένα ακόμα τηλεοπτικό σαββατόβραδο είναι "Sold Out" με τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Ο γνωστός δημοσιογράφος το Σάββατο 30 Μαρτ...

Ένα ακόμα τηλεοπτικό σαββατόβραδο είναι "Sold Out" με τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Ο γνωστός δημοσιογράφος το Σάββατο 30 Μαρτίου, υποδέχεται τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και την παρέα του: Μπάμπη Στόκα, Μίλτο Πασχαλίδη, Δήμητρα Παπίου, καθώς και τους ταλαντούχους μουσικούς του.

Όλοι μαζί θυμούνται τις σημαντικότερες στιγμές τους και μοιράζονται με το κοινό ξεχωριστές ιστορίες από τα παλιά. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας αποκαλύπτει ποιο τραγούδι έγραψε για τη σύζυγό του και ποιο για την κόρη του. Διηγείται πώς ξεκίνησαν όλα στην καριέρα του και μιλάει για το τραγούδι που στάθηκε σταθμός στη ζωή του.

Ακόμα, ο Μπάμπης Στόκας θυμάται τους Πυξ Λαξ και ο Μίλτος Πασχαλίδης τον μοναδικό Δημήτρη Μητροπάνο. Σύσσωμη η χορωδία του Σπύρου Λάμπρου δίνει το παρών στο πλατό και κάνει μια μεγάλη έκπληξη στον αγαπημένο καλλιτέχνη και η Δήμητρα Παπίου, υπόσχεται πως αυτή η νύχτα θα μείνει αξέχαστη σε όλους. 

TV Ζάπινγκ

Related

TV 8015722638576207870

Follow us


item