News-Piper

Νέα αρχή για την Κατερίνα Καραβάτου

Τη στιγμή που οι συζητήσεις για επιστροφή της Κατερίνας Καραβάτου στην τηλεόραση δεν έχουν σταματήσει εκείνη επιστρέφει θεατρικά κάνοντ...


Τη στιγμή που οι συζητήσεις για επιστροφή της Κατερίνας Καραβάτου στην τηλεόραση δεν έχουν σταματήσει εκείνη επιστρέφει θεατρικά κάνοντας μια νέα αρχή  από τη θέση της διευθύντριας θεατρικών παραγώγων.

«Έχω ασχοληθεί με το θέατρο γιατί το σπούδασα. Ήταν ένα κρυφό όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η ζωή έχει και ευχάριστες εκπλήξεις. Το ότι ασχολήθηκα με την τηλεόραση ήταν κάτι που δεν το είχα σκεφτεί» υποστηρίζει η παρουσιάστρια ανανεωμένη με άλλο look.
Για το παρελθόν της υποστηρίζει πως «δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με αυτό. Ότι έγινε έγινε… Τώρα κάνω πράγματα που με αφορούν».
Θα την δούμε ξανά στην τηλεόραση σύντομα; «Όλο αυτό το διάστημα έχω κάνει συζητήσεις, αλλά δε σημαίνει και τίποτα. Έχω τη δουλειά μου και ασχολούμαι με αυτό. Αν προκύψει κάτι ενδιαφέρον.. Δεν είμαι αρνητική»!
Η ζωή της ολόκληρη είναι η κορούλα της και υποστηρίζει πως «το μόνο που μπορώ να πω είναι όπως κάθε γονιός πως είμαι πολύ ευτυχισμένη που μπορώ και ζω μια τέτοια αγάπη».

Related

showbiz 2261597259875955193

Follow us


item