News-Piper

Ελένη Μενεγάκη: Η καθημερινότητά της αλλάζει ξανά!

Λίγες μόνο ημέρες μετά τις εορταστικές αποδράσεις της στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στο Παρίσι άλλοτε συντροφιά με τον αγαπημένο ...


Ελένη Μενεγάκη
Λίγες μόνο ημέρες μετά τις εορταστικές αποδράσεις της στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στο Παρίσι άλλοτε συντροφιά με τον αγαπημένο της, Μάκη Παντζόπουλο, και φίλους και άλλοτε πάλι μαζί του αλλά και με τα παιδιά της, η «Ωραία Ελένη» της μικρής οθόνης φαίνεται να έχει επανέλθει δριμύτερη στις απαιτήσεις της καθημερινότητας.


Παράλληλα, η παρουσιάστρια δεν κρύβει λεπτό τη χαρά και την ευτυχία της για τις ώρες που περνά στο πλευρό του αγαπημένου της, Μάκη Παντζόπουλου, τώρα που εκείνος έχει αποδεσμευτεί από τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Αγαπημένο και πολύ ερωτευμένο το ζευγάρι που συμπληρώνει τρεισήμισι χρόνια σχέσης προσπαθεί να αναπληρώσει το χρόνο που πέρασε χώρια με δραστηριότητες και βόλτες που ευχαριστούν εξίσου και τους δύο.

Ο φακός του HELLO! την εντόπισε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής της λίγο πριν επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό της με προορισμό το σπίτι της στα Μελίσσια.

yupiii.gr

Related

menegaki 8009548930998614132

Follow us


item