News-Piper

Όλα όσα έγιναν στο τέταρτο Live του Dancing with the stars

Το 4ο live του Dancing With The Stars 3 ξεκίνησε λίγο μετά τις 9.00 το βράδυ της Κυριακής, με τη Ζέτα Μακρυπούλια να καλησπερίζει κοινό...


Το 4ο live του Dancing With The Stars 3 ξεκίνησε λίγο μετά τις 9.00 το βράδυ της Κυριακής, με τη Ζέτα Μακρυπούλια να καλησπερίζει κοινό και κριτική επιτροπή.

Αυτή την εβδομάδα, οι γυναίκες κλήθηκαν να χορέψουν samba ενώ οι άντρες mambo.
Στην κορυφή της βαθμολογίας βρέθηκε η Λάουρα Νάργες που απέδειξε πως ξέρει να "το κουνάει",ενώ ένα απο τα highlight της βραδιάς ήταν το μίνι στριπτίζ του Νίκου Αναδιώτη....
Το ζευγάρι που είδε την πόρτα της εξόδου αυτή τη Κυριακή από το Dancing with the Stars ήταν η Βάνα Μπάρμπα και ο παρτενέρ της Θοδωρής Παναγάκος.
«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σκηνοθέτη ο οποίος με προστάτεψε, μέσα από τη καρδιά μου. Ειλικρινά είμαι ευγνώμων», είπε συγκινημένη η ηθοποιός μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της από τη Ζέτα Μακρυπούλια. «Μεγάλο ευχαριστώ στην παραγωγή. Δεν έχω το κουράγιο να συνεχίσω έτσι κι αλλιώς. Δεν άντεχα. Είναι άδικο για τα παιδιά που έχουν προσπαθήσει πιο πολύ από μένα» πρόσθεσε η Βάνα Μπάρμπα. Τέλος, ευχήθηκε το Dancing with the Stars να συνεχιστεί και του χρόνου γιατί «έχουμε ανάγκη από χαρά».
Τη σκυτάλη πήρανε οι κριτές με πρώτο τον Φωκά Ευαγγελινό, ο οποίος είπε: «Βάνα μου ένα μεγάλο ευχαριστώ. Καλή επιτυχία στη παράστασή σου».
Ο Γιάννης Λάτσιος τόνισε: «Ήσουν πάρα πολύ καλή παρόλο που δεν τοπίστευες. Έκανες σημαντική διαδρομή».
Η Κάτια Δανδουλάκη είπε για την ηθοποιό: «Μεγάλο μπράβο για την τόλμη και γοητεία σου».
Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του Αλέξη Κωστάλα, ο οποίος υπογράμμισε: «Ομορφιά, τόλμη, γοητεία, καταπληκτικός παρτενέρ. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;».

Related

re 4963184424640812562

Follow us


item