News-Piper

Ναταλία Γερμανού:Ποιος ήταν ο γοητευτικός άνδρας που ακολούθησε, μετά τον Νινιό;

Δεν είναι μυστικό ότι η Ναταλία Γερμανού έλκεται και ελκύει γοητευτικούς άνδρες. Αν και οι δεσμοί της που έχουν δει το φως της δημοσι...



Δεν είναι μυστικό ότι η Ναταλία Γερμανού έλκεται και ελκύει γοητευτικούς άνδρες. Αν και οι δεσμοί της που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, δεν είναι τόσο αστραπιαίοι και η ίδια δείχνει μια σταθερότητα για κάποιο χρονικό διάστημα στις σχέσεις τις, φέτος το καλοκαίρι φαίνεται ότι κατέρριψε ακόμη και το προσωπικό της ρεκόρ.

Στις αρχές του καλοκαιριού, μέσα Ιουνίου συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού "ΟΚ", η σχέση της παρουσιάστριας με τον ηθοποιό, Γιώργο Νινιό έλαβε τέλος.
Ένα μήνα αργότερα ένας άλλος άντρας κατάφερε να της κλέψει την καρδιά. Ένας γοητευτικός μελαχρινός, 41 ετών που ζει μόνιμα και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, όπου διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο. Οι δυο τους αν και γνωριζόντουσαν χρόνια, ήρθαν πιο κοντά το καλοκαίρι και έζησαν ρομαντικές στιγμές.
Κι αυτή η σχέση όμως έληξε πριν λήξει το καλοκαίρι λόγω της απόστασης. Σε αυτή την σχέση αναφερόταν και ο Θέμης Γεωργαντάς, όταν την ρώτησε αν χώρισε, στην πρεμιέρα της εκπομπής τους.
Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί
entertv.gr

Related

gossip 1814342125057978597

Follow us


item