News-Piper

Ο κιθαρίστας ξάδελφος της Θάλειας Ματίκα... είναι ο νέος έρωτας της Μαρίνας Ασλάνογλου!

Μια απρόσμενη γνωριμία κατέληξε σε ειδύλλιο...  χάρη στην "εξαδέλφη" Θάλεια Ματίκα, η οποία σύστησε τον ξάδελφο της Γιώργο Μα...


Μια απρόσμενη γνωριμία κατέληξε σε ειδύλλιο... χάρη στην "εξαδέλφη" Θάλεια Ματίκα, η οποία σύστησε τον ξάδελφο της Γιώργο Ματίκα στη φίλη και συνάδελφο της Μαρίνα Ασλάνογλου σε κοινή τους έξοδο στη Θεσσαλονίκη!

Το αποτέλεσμα;; Ο ξάδελφος της Θάλειας και η σχετικά φρεσκοχωρισμένη ηθοποιός να μετρούν ήδη 5 μήνες σε σχέση! Ο Γιώργος Ματίκας είναι κιθαρίστας στο συγκρότημα Shock Absorber και το γεγονός ότι διαμένει μόνιμα στη συμπρωτεύουσα υποχρεώνει την ηθοποιό να έχει κάνει τη Θεσσαλονίκη "δεύτερο σπίτι" της.
Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" όπου και θα ταξίδευαν με προορισμό το Λονδίνο, στην πρώτη τους απόδραση ως ζευγάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας και κρατούν χαμηλούς τόνους, ενώ δεν συχνάζουν σε κοσμικά στέκια της πόλης.
Η Μαρίνα πρόσφατα είχε παραδεχτεί σε συνέντευξη της, πως υπάρχει ένας νέος έρωτας στη ζωή της και πως με τον Κώστα Σπυρόπουλο, παρά το διαζύγιο τους συνδεόυν βαθιά αισθήματα αγάπης και φιλίας.
Πηγή: Real Life

Related

gossip 2194249355371516938

Follow us


item