News-Piper

Ανατριχίλα από τα βίντεο του παιδεραστή-Νέα στοιχεία για το τέρας της Κρήτης

Νέα στοιχεία-φωτιά που προκαλούν ανατριχίλα και κόβουν την ανάσα γύρω από την αρρωστημένη δράση του παιδεραστή του Ρεθύμνου φέρνουν στο φως ...

Νέα στοιχεία-φωτιά που προκαλούν ανατριχίλα και κόβουν την ανάσα γύρω από την αρρωστημένη δράση του παιδεραστή του Ρεθύμνου φέρνουν στο φως οι έρευνες των διωκτικών αρχών. 


Ο φάκελος του κρατούμενου 47χρονου προπονητή Νίκου Σειραγάκη ανοίγει και πάλι, καθώς ασκήθηκε νέα δίωξη σε βάρος του μετά την έκθεση που εστάλη από την υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με βάση την οποία στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του Σειραγάκη που είχε κατασχεθεί την ημέρα της επιχείρησης βρέθηκε πορνογραφικό υλικό με ανηλίκους.

Ακόμη και οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. πάγωσαν όταν ανοίγοντας τα αρχεία που ήταν αποθηκευμένα στον υπολογιστή του 47χρονου παιδεραστή ήρθαν αντιμέτωποι με ιδιαίτερα σκληρά βίντεο πορνογραφίας στα οποία πρωταγωνιστούσαν ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πρόκειται κυρίως για αγόρια τα οποία αναγκάζονταν να συνευρεθούν ερωτικά το ένα με το άλλο ή με άγνωστο άνδρα. Οι αρχές εξετάζουν αν ο άγνωστος άνδρας είναι ο Νίκος Σειραγάκης, ενώ προσπαθούν να εντοπίσουν και τα ανήλικα αγόρια.

Για τον λόγο αυτό τις επόμενες ημέρες και κάτω από άκρα μυστικότητα ο 47χρονος γυμναστής αναμένεται να οδηγηθεί από τις φυλακές Τριπόλεως όπου κρατείται, στο δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνου προκειμένου να βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας και να δώσει νέα συμπληρωματική κατάθεση. 

Από την ανακρίτρια Ρεθύμνου έγινε κλήση προκειμένου να παρουσιαστεί στο γραφείο της και να απολογηθεί τόσο για την υπόθεση της παιδεραστίας με θύματα εφήβους όσο και για τη νέα κατηγορία που ασκήθηκε σε βάρος του και αφορά την κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανηλίκους. Η ημέρα της μεταφοράς του όμως κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό, για την αποφυγή επεισοδίων και νέου λιντσαρίσματος του παιδεραστή.

Ετσι, ενώ η τοπική κοινωνία και το πανελλήνιο προσπαθο
ούσε να συνέλθει από τις αποκαλύψεις για τη δράση του 47χρονου, που εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη των γονιών και ασελγούσε κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος των παιδιών τους, ο φάκελος της υπόθεσης ανοίγει ξανά. Τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει εναντίον του είναι τόσο αρρωστημένα που αναμένεται να συνταράξουν και πάλι συθέμελα το νησί.

Ο προπονητής είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου του 2011, μετά από συντονισμένη επιχείρηση των διωκτικών αρχών Ρεθύμνου που τον παρακολουθούσαν επί ημέρες. Κατηγορείται ότι ικανοποίησε τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις πάνω στα άγουρα κορμιά τουλάχιστον δεκατριών αγοριών, ηλικίας από 12 έως 15 ετών. Μάλιστα, οι καταθέσεις που έδωσαν τα παιδιά στην Ασφάλεια είχαν προκαλέσει -και εξακολουθούν να προκαλούν- σοκ και λύγισαν ακόμη και τους πιο ψύχραιμους. 

«Θα μου έδειχνε πώς να γίνω δυνατός άνδρας. Ετσι άρχισε να με αγγίζει» αναφέρει ένας από τους ανηλίκους, προκαλώντας αηδία για τη δράση του αδίστακτου άνδρα σε ολόκληρο το πανελλήνιο.
 
«Με οδήγησε σε ένα ξωκλήσι ενός χωριού στο οποίο δεν είχα πάει ποτέ μου. Ηταν όμως αρκετά μακριά από το σπίτι μου. Λίγο προτού μπούμε στο αυτοκίνητο, με ενημέρωσε με δυο λόγια ότι εκεί που θα πηγαίναμε θα καθόμασταν στη φύση και θα μου έδειχνε τρόπους για το πώς θα γίνω πιο δυνατός και σωστός άνδρας. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι ήθελε να πει, αλλά τον ακολούθησα, αφού ήταν προπονητής μου και τον εμπιστευόμουν. Υστερα άρχισε να με ακουμπάει, πρώτα στο χέρι. Αμέσως ένιωσα περίεργα, αμήχανα. Ντρέπομαι. Δεν μπορώ να πω άλλα, αφήστε με σας παρακαλώ» είπε συγκλονισμένο ένα από τα δεκάδες αθώα θύματα του εκπαιδευτικού και προπονητή μπάσκετ παιδικών και εφηβικών τμημάτων.



espresso

Related

news 8647371853052430562

Follow us


item