News-Piper

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα αν με απατούσε η σύντροφος μου»

Για το γάμο και το ενδεχόμενο να παντρευτεί την αγαπημένη του Βάσω Λασκαράκη μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο περιοδικό "ΟΚ!".

Για το γάμο και το ενδεχόμενο να παντρευτεί την αγαπημένη του Βάσω Λασκαράκη μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο περιοδικό "ΟΚ!".


"Δεν έχουμε σκεφτεί να παντρευτούμε ούτε έχει πέσει στο τραπέζι αυτό το ενδεχόμενο. Η λογική λέει ότι για να είμαστε μαζί τρία χρόνια τώρα, θα μπορούσαμε να κάνουμε οικογένεια, αλλά δεν είναι κάτι που έχουμε κουβεντιάσει" δήλωσε ο ηθοποιός που σε μερικές μέρες θα γιορτάσει τα 31α γενέθλιά του.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε παράλληλα ότι φέτος εκείνος και η σύντροφός του θα περάσουν χωριστά το καλοκαίρι, αφού και οι δυο έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις, ενώ σχετικά με το αν τη ζηλεύει σχολίασε: "Σχέση και έλεγχος δεν πάνε μαζί. Αν η σχέση μπει στη λογική της Τρόικας και του ελέγχου του μνημονίου, χάθηκε το παιχνίδι. Είναι πολύ μικρή η ζωή για να αναλωνόμαστε σε τέτοιες καταστάσεις. Το θέμα είναι να εμπιστεύεσαι τον άνθρωπο που είναι δίπλα σου". Από την άλλη βέβαια σχετικά με το πώς θα αντιδρούσε στην απιστία, απάντησε: "Μη με ρωτήσεις πώς θα αντιδρούσα αν έπιανα τη σύντροφό μου να με απατάει. Η λογική μου λέει ότι θα έκλεινα απλά την πόρτα και θα έφευγα. Αλλά δεν είμαι σίγουρος".

Τέλος, στην ερώτηση του δημοσιογράφου τι του αρέσει περισσότερο στη Βάσω Λασκαράκη,ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη: "Όλα!".

yupiii

Related

showbiz 1365381747972317886

Follow us


item