News-Piper

Nίνο και Αμαρυλλίς αποθεώθηκαν στην Λαμία

Σάββατο βράδυ στη Λαμία βρέθηκε η Αμαρυλλίς για μία και μοναδική εμφάνιση μαζί με τον Νίνο στο Vendetta Music Hall & Club!  Η μαγική βρ...


Σάββατο βράδυ στη Λαμία βρέθηκε η Αμαρυλλίς για μία και μοναδική εμφάνιση μαζί με τον Νίνο στο Vendetta Music Hall & Club! 
Η μαγική βραδιά ξεκίνησε στη μία και μισή περίπου μετά τα μεσάνυχτα με δύο νέους τραγουδιστές να ανοίγουν το πρόγραμμα και να προετοιμάζουν τον κόσμο για το τι θα συμβεί μετά!

Λίγο πριν τις δύο ακούγεται η εισαγωγή της Αμαρυλλίς και κυριολεκτικά ένα μαγαζί ξεσηκώθηκε από τους ήχους των οργάνων σε συνδιασμό με τις κόρνες που είχαμε μαζί μας και δε σταμάτησαν να ακούγονται λεπτό!
Η Αμαρυλλίς κάνει την εμφάνισή της με την επιτυχία της "ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ" (τραγούδι που γνωρίζει ο κόσμος και τραγουδά μαζί της) και αμέσως μετά συνεχίζει με τη νέα της επιτυχία "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ" που μπορεί να μην το γνωρίζουν όπως το σε χρειάζομαι καθως είναι "φρέσκο" ακόμα αλλά έδειξαν με μεγάλο ενθουσιασμό το πόσο τους άρεσε αφού δε σταματούσαν να χειροκροτούν! Για μία ώρα και ένα τέταρτο η Αμαρυλλίς ανεβάζει το κέφι στα ύψη με όλες τις τελευταίες επιτυχίες δικές της και άλλων καλλιτεχνών!
στις τρεις κάνει την εμφάνισή του ο Νίνο με το ολοκαίνουριο "ΑΠΟΨΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ" και η διαθέση ανεβαίνει κι άλλο στους pop ρυθμούς του Νίνο!
Μέχρι τις τέσσερις παρα δέκα όλο το μαγαζί χορεύει και τραγουδά στους ρυθμούς που τους οδηγεί ο Νίνο τραγουδώντας παλιές και νέες επιτυχίες!
Και κάπου εκεί στις τέσσερις κάνει την δεύτερη εμφάνισή της η Αμαρυλλίς τραγουδώντας λαϊκά τραγούδια και ο κόσμος ΔΕΝ κάθεται στις καρέκλες για κανέναν λόγο! για περίπου μισή ώρα όλο το μαγαζί είναι όρθιο και διασκεδάζει με μια Αμαρυλλίς σε τρελά κέφια.
Μέχρι που  ο κόσμος ζήτησε απο την Αμαρυλλίς "ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΝΟ" κάτι στο οποίο η καλλιτέχνιδα είναι όχι απλώς καλή, εξαιρετική και κάπως έτσι έπεσαν οι τόνοι αλλά όχι το κέφι. Με μια σειρά απο παλιά αγαπημένα τραγούδια και τα λουλούδια να πέφτουν βροχή η τραγουδίστρια κράτησε το πρόγραμμα μέχρι τις πέντε και κάτι.
Το καλύτερο όλων είναι τα σχόλια των θαμώνων μετά το τέλος του προγράμματος για τους δύο καλλιτέχνες, σίγουρα όσοι βρέθηκαν στο Vendetta εχθές πέρασαν ένα πολύ όμορφο και διασκεδαστικό σαββατόβραδο που θα θυμούνται για πολύ καιρό (άλλωστε απο αρκετούς ακούστηκε η επιθυμία να ξαναεμφανιστούν οι δύο καλλιτέχνες στη Λαμία μέσα στο καλοκαίρι)!



ευχαριστούμε το AMARYLLIS FANS 

Related

music 7456003910473178706

Follow us


item