News-Piper

Άκης Πετρετζίκης –Demy: Οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες

Εδώ και λίγες μέρες όλο και φουντώνουν οι φήμες ότι ο Άκης Πετρετζίκης και η Ντέμυ είναι το νέο hot ζευγαράκι της πόλης. Κι εκεί που οι φήμ...


Εδώ και λίγες μέρες όλο και φουντώνουν οι φήμες ότι ο Άκης Πετρετζίκης και η Ντέμυ είναι το νέο hot ζευγαράκι της πόλης. Κι εκεί που οι φήμες είχαν φτάσει στο ζενίθ, τσουπ να σου τα παιδιά να είναι μες στις αγκαλιές σε βολτίτσα στη Μαρίνα του Φλοίσβου.


Ο Άκης και η Ντέμυ βρέθηκαν εκεί την Κυριακή το απόγευμα και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο Master Chef ήταν άκρως περιποιητικός και τρυφερός με τη 19χρονη τραγουδίστρια.
Μέχρι και παγωτάκι πήρε το αγόρι για να τη γλυκάνει, ενώ μετά οι δυο τους επιβιβάστηκαν στο τζιπ του Άκη και συνέχισαν τη βόλτα τους προς άγνωστο προορισμό.

Μάλιστα ο μάγειρας του Πρωινού mou έχει γίνει τακτικός θαμώνας στο S Club @ Thalassa People’s Stage όπου εμφανίζεται η Ντέμυ μαζί με τον Σάκη Ρουβά και τον Αντύπα.

Βέβαια άνθρωποι από το περιβάλλον τους λένε ότι τα παιδιά είναι απλά φίλοι και έχουν κοινές παρέες. Τι να σας πούμε κι εμείς; Μακάρι να είναι μαζί κι ερωτευμένοι.


Πηγή: Ok

Related

showbiz 4494085505887362218

Follow us


item