News-Piper

Φωτιές στην Εθνική Γερμανίας βάζει ξανθιά καλλονή !!!!

Κάθε παίκτης ακολουθεί διαφορετική τακτική για την «ατομική» του προετοιμασία πριν από μεγάλες διοργανώσεις.  Ετσι και ο Ζερόμ Μπόατενγκ, έχ...

Κάθε παίκτης ακολουθεί διαφορετική τακτική για την «ατομική» του προετοιμασία πριν από μεγάλες διοργανώσεις. 

Ετσι και ο Ζερόμ Μπόατενγκ, έχει το δικό του... στιλ, που περιλαμβάνει ένα ξανθό μοντέλο στο δωμάτιό του μετά τα μεσάνυχτα! 

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αρχίζει σε λίγες ημέρες και η Εθνική Γερμανίας θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, όμως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι υπάρχουν κάποια... προβλήματα στις τάξεις των «πάντσερ».

Ετσι, μετά τις φήμες που θέλουν τους παίκτες της Μπάγερν να έχουν πολύ κακές σχέσεις με εκείνους της Ντόρτμουντ εξαιτίας της μάχης που δίνουν τα δύο τελευταία χρόνια για τον τίτλο στην Μπουντεσλίγκα, ήρθε να προστεθεί και ένα κρούσμα απειθαρχίας και παραβίασης του ωραρίου ελάχιστες μέρες πριν από την πρεμιέρα. 



Ο Μπόατενγκ δεν υπολόγισε φαίνεται ότι ο γερμανικός Τύπος παρακολουθεί στενά την προετοιμασία της Εθνικής, ακόμα και τη νύχτα, με αποτέλεσμα να πιαστεί στα πράσα όταν μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας βρέθηκε στο λόμπι του ξενοδοχείου, όπου έχει αποσυρθεί η αποστολή, παρέα με δύο άνδρες και δύο γυναίκες.

Το χειρότερο είναι ότι η μία από αυτές αναγνωρίστηκε από τους παπαράτσι που καιροφυλακτούσαν. Πρόκειται για την Τζίνα-Λίσα Λόφινκ, που είχε πάρει μέρος στο «Next Top Model» της γερμανικής τηλεόρασης το 2008. 

Η πανέμορφη ξανθιά ίσως να μην προκαλούσε μεγαλύτερα προβλήματα για τον 23χρονο Μπόατενγκ, πέραν της παραβίασης του ωραρίου, αν δεν ανέβαινε δύο ώρες αργότερα στο δωμάτιο του ποδοσφαιριστή! 

Το τι έκανε εκεί, βέβαια, δεν έγινε γνωστό. Αν και η Λόφινκ υποστήριξε ότι «απλώς συζητούσαμε», ο Μπόατενγκ έχει δύο μπελάδες να αντιμετωπίσει: το μεσημέρι της Τρίτης έπρεπε να πετάξει με την αποστολή της Εθνικής για την Πολωνία, συνεπώς θα λογοδοτήσει στον Γιόακιμ Λεβ για το ξενύχτι του, αλλά και στην αγαπημένη του με την οποία έχει δεσμό εδώ και δύο χρόνια!



espresso

Related

sport 7702661136662423759

Follow us


item