News-Piper

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Δεν θα ήθελαν να είμαι η Ζέτα»

«Δεν θα ήθελα να ζω τη ζωή της Ζέτας, δεν αντιμετωπίζεται όλο αυτό» δήλωσε η   για την κολλητή της φίλη Ζέτα Μακρυπούλια. 

«Δεν θα ήθελα να ζω τη ζωή της Ζέτας, δεν αντιμετωπίζεται όλο αυτό» δήλωσε η   για την κολλητή της φίλη Ζέτα Μακρυπούλια. 


Με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της θεατρικής παράστασης «Ο παππούς έχει πίεση», η ταλαντούχα ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο site Queen. Gr, όπου μίλησε για την οικονομική κρίση, την προσωπική της ζωή, αλλά και για τη σχέση της με τη Ζέτα Μακρυπούλια. 

«Αισθάνομαι τυχερή που έχω δουλειά, ενώ κάποιοι άλλοι όχι. Τα λεφτά που βγάζω είναι για να ζω. Είμαι όσο τυχεροί είναι αυτοί που έχουν ακόμη τη δουλειά τους» ανέφερε η ίδια, ενώ δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη που θα βγει σε περιοδεία μέσα στο καλοκαίρι. 

Οσον αφορά τη σχέση της με τη Ζέτα: «Η Ζέτα είναι γυναίκα παλαιάς κοπής. Εχουμε πολλά κοινά και μοιάζουμε, παρ’ ότι η Ζέτα είναι πολύ νεότερη. Είναι ένα ιδιαίτερα έξυπνο παιδί και με εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή, που αντιμετώπισε διάφορα γεγονότα με ήθος. Είναι έντιμο πλάσμα και ιδιαίτερο. Μάλιστα, παρ’ ότι είναι νέα και μοντέρνα, είναι σαν εκείνες τις παλιές γυναίκες. Είναι νοικοκυρά, μαγειρεύει, φροντίζει τους άλλους και είναι έμπιστη». 

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε πως συνεχίζει να επισκέπτεται τον ψυχολόγο της, παρά το γεγονός ότι στις μέρες μας κι αυτό μοιάζει να είναι πολυτέλεια. 



espresso

Related

showbiz 6681187022169967263

Follow us


item