News-Piper

Εντυπωσιάζει ο Άκης Στοΐλης

Ο Θεσσαλονικιός καλλιτέχνης, 'Ακης Στοΐλης  έχοντας σαν όπλο το τραγούδι «Θα βρεθούμε ξανά», επιβεβαιώνει την άποψη πως η συμπρωτεύουσα...


Ο Θεσσαλονικιός καλλιτέχνης,'Ακης Στοΐλης  έχοντας σαν όπλο το τραγούδι «Θα βρεθούμε ξανά», επιβεβαιώνει την άποψη πως η συμπρωτεύουσα «γεννάει ταλέντα», αφού κυριολεκτικά στις ζωντανές του εμφανίσεις, ενόψει της καλοκαιρινής του περιοδείας, δεν πέφτει καρφίτσα και το κλίμα που δημιουργείται, σκιαγραφείται μόνο από πραγματική διασκέδαση, ενθουσιασμό και ξεφάντωμα μέχρι το πρωί.

Η αποδοχή του εν λόγω τραγουδιού από το μουσικόφιλο κοινό, είναι αξιοπρόσεκτη, αφού ήδη βρίσκεται στην κορυφή των airplay των μεγαλύτερων ραδιοφωνικών σταθμών, ιδίως στην Θεσσαλονίκη, ενώ ήδη αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες για το φετινό καλοκαίρι, με πάνω από 5000 views στο youtube, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα!
Δείτε φωτογραφίες από την εμφάνισή του στο kentriko-cafbar, στην οποία παραβρέθηκε όλη η κοσμική κίνηση της πόλης, καθώς και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Σωτήρης Καραμπέτσος. Μετά το τέλος της βραδιάς, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης με απόλυτη φιλική διάθεση μοίρασε αυτόγραφα, φωτογραφήθηκε και ευχαρίστησε τον κόσμο! Σύντομα η ανακοίνωση των επόμενων σταθμών.

Related

music 5804014517323469531

Follow us


item