News-Piper

Λαμπερές παρουσίες στην παρουσίαση του βιβλίου της Έλενας Μακρή Λυμπέρη

«ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ» Μετά την έκδοση δύο βιβλίων με τα χρονογραφήματά της, η Έλενα Μακρή Λυμπέρη παρουσίασε το νέο της μυθιστόρημα  «Μια...


«ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ»

Μετά την έκδοση δύο βιβλίων με τα χρονογραφήματά της, η Έλενα Μακρή Λυμπέρη παρουσίασε το νέο της μυθιστόρημα  «Μια ζωή πολλές φορές», για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, στο εντυπωσιακό skybar του ξενοδοχείου THE MET !


Πρόκειται για τη συναρπαστική ιστορία δύο ηρώων και των οικογενειών τους, που ξεκινά προπολεμικά στην ελληνική επαρχία της Θεσσαλίας. Σκιαγραφώντας όλη την ατμόσφαιρα της εποχής, η ιστορία εξελίσσεται με αναπάντεχες ανατροπές στην Αθήνα και την Ευρώπη των δεκαετιών ’60 και ’70, ενώ συνεχίζεται στην Αμερική του ’80. Από τις συνταρακτικές «πολλαπλές» ζωές των ηρώων παρελαύνουν σαν καλεσμένοι αλησμόνητες ελληνικές και ξένες προσωπικότητες του τελευταίου μισού του 20ού αιώνα, όπως είναι η Μελίνα Μερκούρη, ο Αριστοτέλης Ωνάσης κ.ά.

Η εκδότρια, ως άψογη οικοδέσποινα, υποδέχθηκε και χαιρέτησε προσωπικά έναν - έναν τους προσκεκλημένους της. Φίλοι και συνεργάτες της από τον ευρύτερο χώρο των ΜΜΕ, της πολιτικής, της μόδας, των επιχειρήσεων και της κοινωνικής ζωής έδωσαν το «παρών» στην ξεχωριστή βραδιά.

Την παρουσίαση του βιβλίου συντόνισε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η ωραία βραδιά και η καταπληκτική θέα ,επέτρεψε σε όλους να απολαύσουν μετά την παρουσίαση του βιβλίου, martini cocktail  φρούτα και finger food στον υπέροχο χώρο του του ξενοδοχείου. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να συγχαρούν και να μιλήσουν με την Έλενα Μακρή - Λυμπέρη αλλά και να αποκτήσουν το βιβλίο υπογεγραμμένο από την ίδια.

Υποστηρικτές της βραδιάς ήταν: η εταιρία KYANA professional hair products & η πλαστικός χειρουργός ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΠΕΠΕ

Στην έξοδο μία έκπληξη περίμενε τους καλεσμένους, οι οποίοι έφυγαν με μια gift bag από την εταιρία KYANA professional hair products που περιλάμβανε αφρό και μάσκα για τα μαλλιά και ένα εκπτωτικό κουπόνι για αγορές από το κατάστημα της ΚΥΑΝΑ στη Θεσσαλονίκη.






Related

events 356990662388072963

Follow us


item