News-Piper

Από τη Νάπολη πεσκέσι τα...όπλα για τον κρητικό καλλιτέχνη!

Η υπόθεση φέρεται να αφορά αγοραπωλησία όπλων- Προσήχθη στην αστυνομία και μεταφέρθηκε άμεσα εκτός Κρήτης - Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι &qu...

Η υπόθεση φέρεται να αφορά αγοραπωλησία όπλων- Προσήχθη στην αστυνομία και μεταφέρθηκε άμεσα εκτός Κρήτης - Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι "το κουβάρι" άρχισε να ξετυλίγεται με την κατάσχεση ενός κοντέινερ στην Ιταλία.


Στην Ζάκυνθο , μεταφέρθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, γνωστός καλλιτέχνης της Κρητικής μουσικής και επιχειρηματίας του χώρου, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε οργανωμένο κύκλωμα αγοραπωλησίας όπλων.
Οι πληροφορίες αναφέρουν  ότι ο καλλιτέχνης προσήχθη μετά από εντολή που έλαβαν το βράδυ της Πέμπτης οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης.

Η εντολή που δόθηκε από την ΓΑΔΑ - χωρίς να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες ήταν να εντοπιστεί ο καλλιτέχνης και να γίνει άμεσα μεταγωγή του.
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν μετά την κατάσχεση στη Νάπολη της Ιταλίας ενός κοντέινερ το οποίο περιείχε τουλάχιστον 70 όπλα. Τα όπλα αυτά φέρεται να είχαν παραλήπτη το συγκεκριμένο άτομο, ενώ για την ίδια υπόθεση, που έχει αναλάβει η Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος έχουν συλληφθεί τουλάχιστον δύο ακόμα άτομα
Με πληροφορίες από ekriktiko.gr και cretalive.gr

Related

news 6590689375804517924

Follow us


item