News-Piper

«Τα πήρε» η Αλέκα Παπαρήγα με τη ΝET και παρενέβη τηλεφωνικά!

​ H Αλέκα Παπαρήγα παρενέβη στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ «Σαββατοκύριακο» με αφορμή μια ερώτηση που επιχείρησε να κάνει η Κατερίνα Μπατζελή ...


H Αλέκα Παπαρήγα παρενέβη στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ «Σαββατοκύριακο» με αφορμή μια ερώτηση που επιχείρησε να κάνει η Κατερίνα Μπατζελή για τον ΣΥ.ΡΙΖΑ, αλλά την διέκοψαν οι παρουσιαστές.
Η γ.γ του ΚΚΕ είπε πως «έκανα καταγγελία χθες στην κρατική τηλεόραση, αλλά δεν πήρα καμία απάντηση».

Γιατί το λέει αυτό; «μόλις κάποιος ομιλητής πάει να πει κάτι για τον ΣΥ.ΡΙΖΑ εσείς λέτε μην κάνετε επίθεση στο ΣΥ.ΡΙΖΑ. Και δεν γίνεται μόνο στο δικό σας κανάλι».
Στο ίδιο πνεύμα πρόσθεσε: «καλείτε κόμματα για την καινούργια εκλογική μάχη και ρωτάτε τους περισσότερους ποια είναι η θέση τους στις  εκλογές της 17ης Ιουνίου.Στο ΚΚΕ έχει κολλήσει η βελόνα.. Με συγχωρείτε αλλά αν δεν ήταν κρατική τηλεόραση δεν θα παρέμβαινα».
Ακόμα, υποστήριξε πως «όταν μιλάτε για το ΚΚΕ δεν έχω ακούσει να λέτε μην κάνετε επίθεση στο ΚΚΕ. Όχι τίποτα άλλο, αλλά εάν αυτή είναι η θέση της ΝΕΤ να το ξέρουμε. Να εξαιρέσουμε ένα κόμμα από την τοποθέτηση. Σας παρακαλώ να είσαστε πιο ουδέτεροι. Τώρα η κυβέρνηση είναι υπηρεσιακή».
star

Related

TV 8283274604898904436

Follow us


item