News-Piper

Το σοκ της Χριστίνας Πολίτη

«Ποντικοί» σκόρπισαν τον φόβο στη γνωστή κοσμικογράφο του «Πρωινού ΑΝΤ1»! Πριν από λίγες ημέρες διαρρήκτες «χτύπησαν» το εξοχικό σπίτι της Χ...

«Ποντικοί» σκόρπισαν τον φόβο στη γνωστή κοσμικογράφο του «Πρωινού ΑΝΤ1»! Πριν από λίγες ημέρες διαρρήκτες «χτύπησαν» το εξοχικό σπίτι της Χριστίνας Πολίτη που βρίσκεται στην περιοχή Μακρυνίτσα στο Πήλιο και το έκαναν άνω κάτω με σκοπό να βρουν αντικείμενα μεγάλης αξίας.
    


Η Χριστίνα Πολίτη υπέστη μεγάλο σοκ μόλις ενημερώθηκε τηλεφωνικά για το γεγονός από γείτονά της στην περιοχή. Οι πρώτες πληροφορίες που διέρρευσαν μιλούσαν για μεγάλη κλοπή, αλλά αυτό τελικά δεν ήταν αλήθεια, αφού οι δράστες δυσκολεύτηκαν πολύ να βρουν αντικείμενα μεγάλης αξίας. «Το μόνο που κατάφεραν να κλέψουν ήταν ένα κινητό και άλλα μικροαντικείμενα. Λόγω των πολλών κλοπών που συμβαίνουν τελευταία στην περιοχή, οι περισσότεροι ένοικοι των σπιτιών δεν κρατούν αντικείμενα μεγάλης αξίας. Το ίδιο είχε κάνει και η Χριστίνα...» λέει στην «Espresso» άτομο από το περιβάλλον της κοσμικογράφου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας στο σπίτι (το οποίο για την ακρίβεια ανήκει στους γονείς του συζύγου της Χριστίνας, Σωτήρη Φουρτουλάκη) τον τελευταίο καιρό είχαν τοποθετηθεί κάμερες ασφαλείας, οι οποίες κατέγραψαν τις κινήσεις των δραστών και το υλικό βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας. 

«Με αυτό που συνέβη στο σπίτι της Χριστίνας ξεχείλισε το ποτήρι... Στην περιοχή γίνονται πάρα πολλές ληστείες από σπείρες αλλοδαπών. Διαρκώς ανοίγουν σπίτια, μαγαζιά, ακόμα και περίπτερα. Δεν πάει άλλο! Τώρα όλοι βάζουμε στα σπίτια μας συναγερμούς, κάμερες και ό,τι άλλο μπορούμε να κάνουμε για την ασφάλειά μας. Η αλήθεια είναι πως έχουμε τρομοκρατηθεί και αν δεν μας βοηθήσουν οι αρμόδιοι, θα πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας...» λένε εξαγριωμένοι κάτοικοι της περιοχής. 

Η Χριστίνα είναι δεμένη με την πανέμορφη και γραφική Μακρυνίτσα (είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του συζύγου της) και την επισκέπτεται πολύ συχνά. Μάλιστα πρόσφατα παρουσίασε τα βραβεία του θεσσαλικού περιοδικού «Wish» μαζί με τον Σωτήρη Πολύζο, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά την αγάπη της για την περιοχή. Επίσης, μέσα από το blog της συνεχώς διαφημίζει την περιοχή, η οποία φημίζεται για το καλό φαγητό αλλά και τους φιλόξενους κατοίκους της. Το συγκεκριμένο σπίτι αποτελεί το καταφύγιό της, αφού πολλά Σαββατοκύριακα -όταν δεν έχει κάποια συνέντευξη ή κάποια κοσμική πρόσκληση- πηγαίνει εκεί μαζί με την οικογένειά της για πραγματική ξεκούραση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Related

showbiz 2200906875799812661

Follow us


item